72 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatás jár mindenkinek! Itt igényelheti:

72 ezer forint vissza nem térítendő állami támogatás jár mindenkinek! Itt igényelheti:

Hírek >>> Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?

Tudta, hogy önnek is jár az akár évi 72.000 forintos, vissza nem térítendő állami támogatás akár tíz éven keresztül?
Megkapta már az önnek járó 72 ezer Ft-os állami támogatást?

Kisebb összegű, de rendszeres megtakarítás segítségével számos célt (legyen szó új vagy használt lakás vásárlásáról, ház vagy házzal egybeépített garázs építéséről, vagy csupán kert- illetve terasz kialakításáról, felújításról) tudunk megvalósítani.

A megtakarításokat az állam 30%-kal, legfeljebb évi 72.000 Ft értékben támogatja (az EBKM értéke állami támogatással 4,60-10,56%, állami támogatás nélkül -1,68-0,23%). Egy lakásszámlával akár 8 millió Ft is rendelkezésünkre állhat.

Lakás-takarékpénztári konstrukció alanyi jogon járó állami támogatással

Léteznek olyan lakás-takarékpénztári konstrukciók, melyek folyamatosan rendelkezésre állnak, és alanyi jogon járó állami támogatás igénybevétele mellett kedvező finanszírozási segítséget tudnak nyújtani felújításra, bútorokra, festésre stb.

A lakás-takarékpénztári konstrukció előnyei:

A saját megtakarítás után alanyi jogon vehető igénybe 30%-os mértékű, személyenként maximum évi 72 ezer forint összegű állami támogatás, pályázat és minden egyéb adminisztrációs teher nélkül. A személyenkénti állami támogatás közeli hozzátartozók esetében összevonható, így többszöri évi 72 ezer forint támogatás vehető igénybe.

A napenergia-hasznosító rendszer árának csak kb. 75%-át kell kifizetni, és azt is csak részletekben, a választott futamidőtől függően 4-6-8-10 év alatt. Előfinanszírozási lehetőség igényelhető, ami lehetővé teszi a napenergia-hasznosító rendszer akár önrész nélküli, három hónapon belüli megvalósítását.

Az előfinanszírozás kamatköltségét általában fedezi a megvalósult napenergia-hasznosító rendszer által elért villanyszámla-megtakarítás. A lakás-takarékpénztári konstrukció kiszámítható és megbízható, törvény által szabályozott, a betétállományt az Országos Betétbiztosítása Alap garantálja, az előfinanszírozás kamata pedig előre meghatározott, fix és forint alapú.

error: Content is protected !!