Családi pótlék utalás 2017 – ekkor jön a következő családi pótlék!

Családi pótlék utalás 2017 – ekkor jön a következő családi pótlék!

2017 Januárban nem jön családi pótlék. a pénzek másnap vannak számlán!

2017. február 1.
2017. március 1.
2017. április 3.
 2017. május 2.
2017. június 1.
2017. július 3.
2017. augusztus 1 és 28 előbb jön a Szeptemberi
2017. szeptemberben nem jön
2017. október 2.
2017. november 2.
2017. december 1 és 18
 Az utalási időpontok tájékoztató jellegűek!

7 Comments on "Családi pótlék utalás 2017 – ekkor jön a következő családi pótlék!"

 1. Teljessen felesleges leutalni a szeptemberi családit ,jobb lett volna a tárgy hó napján ,aki rendes szülő nem a családira vár ,hogy abból legyen beiskoláztatva a gyermek hanem előre gondoskodik és gondol a vele járó kőtelezettséggel ,a családiból nem lehet egy normális iskola táskát sem venni ,na erről ennyit

  • Most komolyan azért akadsz ki,mert nem szeptember 1.-én,hanem aug.28.-án utalják a szeptemberi családit????? 😀 csak 4-5 nappal előbb!!!!!! ezen a pár napon variálsz???? ha nem kell,akkor hagyd a számládon,vagy rakd perselybe,aztán szeptember 1.-én vedd elő!!!xdxdxd

   • Hát ha számolsz kedves Niki, 25-én lesz a számlán és szept 2- án kapnánk eredetileg azt akárhogy számolom 10 nap. És a szeptember is nagyon hosszú hónap, és hol van még oktober!!!!

  • Kedves Annamária (és a többiek)!
   Épp munkát váltottam, igy kimaradt két hét a fizetésemből. A gyerek beikolázását sikerült megoldanom időben, viszont nagyon jól fog jönni már augusztusban a szeptemberben esedékes családi pótlék, hogy tudjunk mit enni. Nem mindenki felelőtlenségből várja a korábbi utalást.
   Szóval, mint általában az emberek nem kéne folyton itélkezni, mert nem tudhatod ki milyen helyzetben van. Azért, mert neked biztos az anyagi megélhetésed és a családi körülményeid annak csak örülj, nem hiszem, hogy nagy gondot okoz az életedben a korábbi utalás, ha ilyen szuperul beosztos a pénzed, mint ahogy állitod, hogy mások meg nem.

 2. Igazat adok Annamáriának!Nem a családira kell várni a beiskoláztatás miatt!Szeptemberben meg vakaróznak hogy nincs pénz!!!Viccccc!Ezt nem engedném!Mindenki ossza be úgy ahogy minden hónapban teszi!Ha meg a családiból él,akkor ne szüljön gyereket!😠😠😠

  • Gyné. K. Mónika | 2017-08-21 at 16:51 | Válasz

   Az eszébe sem jut Zsuzsa, hogy valaki lehet olyan beteg,hogy nem tud dolgozni és azért nem kap csak családit??? Vagy pont most vesztette el a munkahelyét az hogyan oldja meg??? Nem ítélkezni kell hanem gondolkodni hölgyem!!! Örüljön neki,hogy önnek nincs hasonló gondja és megy minden simán!!! Nekem van munkahelyem de azért kicsit örülök,hogy pár nappal hamarabb jön a családi.

 3. Én NIkinek adok igazat!! Lehet hogy épp az iskola kezdés miatt fizetik ki pár nappal hamarabb? Ha igen akkor nagyon jól teszik!Nem értem mi a baj ezzel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!