Figyelem! Fontos kormányközlemény tettek közzé minden nyugdíjasnak! Novemberben változik a nyugdíj kifizetése!

Figyelem! Fontos kormányközlemény tettek közzé minden nyugdíjasnak! Novemberben változik a nyugdíj kifizetése!

FIGYELEM! FONTOS KORMÁNYKÖZLEMÉNY MINDEN NYUGDÍJASNAK! >>

NOVEMBERBEN VÁLTOZIK A NYUGDÍJ KIFIZETÉSE!!!

EZT MINDENKÉPPEN TUDNIA KELL A NOVEMBERI NYUGDÍJUTALÁSRÓL, NYUGDÍJKIFIZETÉSRŐL!!!

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY >>>>

NGM: nem befolyásolják a nyugdíjkifizetést a szervezeti átalakítások!

Budapest, 2017. október 3., kedd (MTI) – Nem befolyásolja a nyugdíj folyósítását, hogy novembertől a járandóságokat az Országos Nyugdíj Főigazgatóság (ONYF) helyett már a Magyar Államkincstár (MÁK) fizeti ki – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

Postai kézbesítésnél november 15-től, illetve december 4-től kezdődően 12 munkanap alatt, míg bankszámlára átutalásnál november 10-én, majd december 4-én érkeznek a nyugdíjak – írták.

Az NGM felidézte, hogy már eddig is több háttérintézmény szűnt meg a bürokráciacsökkentés és a hatékonyabb ügyintézés érdekében. Hozzátették:

a kormány arra törekszik, hogy minden költségvetési kifizetést a Magyar Államkincstár intézzen.

A hivatal már most is több millió kifizetést rendez minden hónapban, a személyi állomány és a korszerű technikai feltételek a nyugdíjfizetés maradéktalan teljesítését is biztosítani fogják – írták.

Forrás: MTI

1 Comment on "Figyelem! Fontos kormányközlemény tettek közzé minden nyugdíjasnak! Novemberben változik a nyugdíj kifizetése!"

  1. Varga Lászlóné | 2018-08-14 at 19:09 | Válasz

    Azóta nem is képesek időben rendezni a dolgozó nyugdíjasok 0,5 %-os emelését. Addig minden év februárjában már az emelt összeggel folyósították a nyugdíjat, mióta Viktor központosított, azóta minden késik. A 2016-os emelést 2017. decemberében kaptam meg szeptember 30. helyett és most 2018.08.14. van, hát kíváncsian várom, hogy sikerül e nekik szeptember 30-ra a 2017-es emelést produkálniuk.

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


12 − 1 =

error: Content is protected !!