FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉT FIGYELMEZTETI AZ OTP BANK!

FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉT FIGYELMEZTETI AZ OTP BANK!

Átverésre figyelmeztetnek minden OTP Bankos ügyfelet >>>

Pofátlan átverésre figyelmeztet a bank: így csalhatnak ki pénzt a nevükben akár tőled is
Ha te is találkozol ezzel a felhívással, ne dőlj be neki!

Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek az interneten – közölte honlapján a pénzintézet. A tájékoztatás szerint egyszerű kérdésekre kell választ adniuk az esetlegesen hiszékeny internetezőknek. A csalók célja: a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező ugyanis olyan szolgáltatásra is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms-díját havonta fizetheti.

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY AZ OTP BANK WEBOLDALÁRÓL >>>>

Figyelem!
Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.
Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt.

A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági ésjogi intézkedéseket.
Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait. Forrás : OTP Bank

error: Content is protected !!