Gázzal fűtők figyelem >>> 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi!!!!

Gázzal fűtők figyelem >>> 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi!!!!

Gázzal fűtők figyelem!!! Váratlan bejelentés érkezett!!! Nagyon friss!!!!! 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi!!!! NAGYON FRISS! Itt vannak a részletek! >>>>

Mit jelent a kedvezményes díj?

A földgáz-fogyasztásért a Főgáz Zrt. jelenleg aktuális egyetemes szolgáltatási díjaihoz képest alacsonyabb, kedvezményes díjak fizetendőek, amellyel a szerződést megkötő fogyasztók éves szinten legalább 13 000 Ft-ot megtakaríthatnak. A kedvezmény mértéke a Főgáz Zrt. 2017. október 30-án érvényes egyetemes szolgáltatási díjai alapján került kiszámításra.

Az E.ON Gáz Plusz ajánlatban a földgázért elosztási területenként a következő díjak fizetendőek:

Árak, díjtételek

Milyen feltételekkel vehetem igénybe az E.ON Gáz Plusz ajánlatot?
Az E.ON Gáz Plusz ajánlatára az alábbi feltételek teljesülése esetén lehet szerződést kötni: • A felhasználó éves földgázfogyasztása a szerződni kívánt felhasználási helyén egy naptári évben meghaladja a 2 500 m3-t. • A felhasználó jogosult több felhasználási helyet is a szerződés hatálya alá vonni, amennyiben azok egy postai címen vannak, és összesített fogyasztásuk meghaladja az évi 2 500 m3-t. • A felhasználó a szolgáltatást egy üzleti partnerszámhoz (felhasználó azonosító) kapcsolódó felhasználási helyére vagy helyeire veszi igénybe. • A felhasználó a szerződésben érintett felhasználási helyeire nem rendelkezik nagycsaládos kedvezménnyel és előrefizetős mérővel. Az E.ON Gáz Plusz ajánlat a szerződés megkötésekor nem biztosítja a következő szolgáltatásokat: Smart mérőhöz, háztartási méretű kiserőműhöz, előrefizetős mérőkhöz kapcsolódó szolgáltatások.

Határozott, vagy határozatlan időtartamra szóló szerződést lehet kötni?
Szerződéses ajánlatunk kétéves, határozott időre szól. A határozott időszak lejáratát követően, ha a szerződés felmondását sem a fogyasztó, sem a kereskedő nem kezdeményezi, akkor a szerződés határozatlan idejűvé válik.

Mit jelent a földgáz versenypiaci-kereskedelmi szerződés?
A földgáz versenypiaci-kereskedelmi szerződés egy teljes ellátásról szóló földgáz-kereskedelmi szerződés, amely az E.ON Energiakereskedelmi Kft., mint kereskedő és a Felhasználó között jön létre, a szerződéses feltételek szerinti földgáz szolgáltatás és vételezés céljából.

Mi történik, ha év közben durván megváltozik a fogyasztásom? Ha megnövekedik vagy lecsökken?
A szerződésben és annak feltételeiben nem történik változás. Abban az esetben, ha évi 2 500 m3 alá esik a fogyasztás, akkor a 2 év lejáratát követően a kereskedő jogosult felbontani a szerződést. Amennyiben növekedik a fogyasztás, akkor nincs semmilyen teendő, és a megtakarítás összege is növekedni fog.

Mi történik, ha a szerződéses időszakban nagycsaládos kedvezményt veszek igénybe, vagy a fogyasztási helyemre előrefizetős mérőt szerelek fel? Ebben az esetben a szolgáltató jogosult 30 nappal felmondani a szerződést, mivel nem teljesültek az ajánlat igénybevételi feltételek.

Ha a határozott időtartam lejárata előtt szeretném felmondani a szerződésemet, milyen feltételekkel tehetem meg?
A szerződés 2 éves határozott időtartamra jön létre. Ha a határozott idő lejárta előtt szeretné felmondani szerződését, akkor ezt a szerződésben feltüntetett díjak ellenében teheti meg. Ez a díj bruttó 25 400Ft, továbbá a határozott idő alatt igénybe vett kedvezmények összege. Az igénybe vett kedvezmények számításának alapját az E.ON Gáz Plusz ajánlat határozatlan idejű tarifájának díjai képezik.

Be the first to comment on "Gázzal fűtők figyelem >>> 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi!!!!"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


kilenc − 1 =

error: Content is protected !!