Ingyen jogsi: első jogosítvány kiadása is illetékmentessé válhat

Ingyen jogsi: első jogosítvány kiadása is illetékmentessé válhat  >>>

INGYENES KRESZ TANFOLYAM ÉS KRESZ VIZSGA >>> BÁRKINEK ELÉRHETŐ, JOGOSÍTVÁNYOSOK IS FRISSÍTHETIK TUDÁSUKAT! EZZEL TÖBB TÍZEZER FORINTOT SPÓROLHATTOK.

Jelentősen csökkennek az ügyfelek adminisztratív terhei, számos új, ügyfélbarát megoldás szolgálja a fogyasztók érdekeit a jövőben – áll a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) csütörtöki közleményében.

A parlamenti döntésre váró törvénymódosítások elfogadása esetén egyebek mellett az első jogosítvány kiadása is illetékmentessé válhat, s megkezdődött a gépjárművek rendszámtábláján megjelenő környezetvédelmi plakett és az időszakos vizsgálathoz kapcsolódó jelzőcímke használatának megszüntetését célzó jogszabályi változtatások előkészítése is.

2017 januárjától térképes lekérdező rendszerben kereshetővé válnak az állampolgárok számára a hivatalos engedéllyel rendelkező, megbízható járműfenntartók elérhetőségei. A közel 13 ezer adattal rendelkező adatbázisban bárki könnyen és kényelmesen megtalálhatja a hivatalos engedéllyel rendelkező cégeket, elkerülheti a megbízhatatlan szolgáltatókat. KRESZ-vizsga változások: A Hatóság a jövő évtől kétpéldányossá teszi a közúti járművezetők gyakorlati vizsgáztatásához előírt minősítő lapot egyes szaktanfolyami vizsgák esetében is. A sikertelenül vizsgázók hazavihetik a hibáikat jelölő dokumentumot, hogy oktatójukkal elemezzék, átgondolják a konkrét helyzeteket, szituációkat.

A 2017 januárjától továbbfejlesztett KRESZ kérdésbank kihasználja a komolyabb ábrázolástechnikai megoldások használatát is megengedő számítógépes elméleti vizsgarendszer adottságait. A korszerű ábrák, grafikák, fényképek mellett megjelennek a mozgóképes kérdések, amelyek nemcsak egy kiragadott pillanatot, hanem egy forgalmi szituációt mutatnak be, ezzel támogatva a helyes válaszadást, a hatékonyabb tanulást.

1 Comment on "Ingyen jogsi: első jogosítvány kiadása is illetékmentessé válhat"

  1. Glonczi Robertné | 2017-03-10 at 15:36 | Válasz

    HOL LEHET ESZT INTÉZNI?és akkinek nincs meg a nyolc általánosa az is mehet .

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


5 + 18 =

error: Content is protected !!