MOST JELENTETTÉK BE! NŐ A FEHÉR KARÁCSONY ESÉLYE >>> ITT AZ ORSZÁGOS HÓTÉRKÉP!

MOST JELENTETTÉK BE FEHÉR LEHET A KARÁCSONYUNK! NŐ A FEHÉR KARÁCSONY ESÉLYE >>> ITT AZ ORSZÁGOS HÓTÉRKÉP!

MUTATJUK HOL PONTOSAN MENNYI ESÉLYE VAN A FEHÉR KARÁCSONYNAK! SOKAN FOGNAK NAGYON ÖRÜLNI!!!

Nézd meg, hogy az ország mely területeit hány százalék eséllyel borítja hótakaró szenteste.

Már csak bő egy hét, és itt a karácsony, a meteorológiai előrejelzések is egyre pontosabbak. A jó hír, hogy a korábbi jóslatokkal ellentétben egyre nagyobb esélyünk van arra, hogy fehér lesz az idei karácsony!

A jelenlegi számítások szerint szombaton, 23-án csapadékosabb időjárás várható, ami leginkább hó formájában hullhat le. Többfelé kialakulhat néhány centis hóréteg, ami a hideg idő miatt az ünnepek alatt is megmaradhat. A legfrissebb számítások szerint a keleti, északkeleti tájakon, a Bakonyban, a Mecsekben és a főváros térségi hegyvidékeken a legnagyobb az esélye a fehér karácsonynak.-írja az időkép.

Heti előrejelzés :

Országos előrejelzés: hétfő estétől kedd reggelig

Keleten több, nyugaton kevesebb felhő lesz az égen. A kevésbé felhős tájakon zúzmarás köd képződik. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de a Tiszántúlon időnként élénk széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és -3 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben -10, -8 fok is lehet.

Országos előrejelzés: kedd reggeltől kedd éjfélig

Többnyire kevés felhőre, többórás napsütésre számíthatunk, a Dunától keletre lehet több a felhő, csapadék azonban ott sem valószínű. Az északi szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és -10 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +3 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szerda

Éjszaka kevés lesz a felhő, majd napközben a Dunától keletre növekszik a felhőzet, arrafelé délután, este hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat. Főleg a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -10 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +3 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: csütörtök

Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, délelőtt az Alföldön lehet némi napsütés. Több helyen valószínű csapadék, a Dunántúlon hó, havas eső, eső, másutt havazás várható. A nyugati, délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: péntek

Jellemzően erősen felhős lesz az ég. Éjszaka még a Tiszántúlon valószínű hóesés, délután a Dunántúlon fordulhat elő havas eső, havazás. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -4 fok között alakul, keleten lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szombat

Nagyobbrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, legfeljebb rövid időre süthet ki a nap. Több helyen valószínű havazás. Az északnyugati szelet erős, olykor viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között várható.

Országos előrejelzés: vasárnap

A változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, legfeljebb futó hózápor lehet. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű.

Be the first to comment on "MOST JELENTETTÉK BE! NŐ A FEHÉR KARÁCSONY ESÉLYE >>> ITT AZ ORSZÁGOS HÓTÉRKÉP!"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


hat + 2 =

error: Content is protected !!