Munkaidő naptár 2018 >>> munkarend változások, hosszú hétvégék 2018

Munkaidő naptár 2018 >>> munkarend változások, hosszú hétvégék 2018

SZENZÁCIÓS HÍR DOLGOZÓKNAK! ILYEN TALÁN MÉG SOHA NEM VOLT! RENGETEG SZABADNAPUNK ÉS HOSSZÚ HÉTVÉGÉNK LESZ JÖVŐRE!

Idén, ha végre megszavazzák a Parlamentben, hogy a Nagypénteket és munkaszüneti nappá nyilvánítsák, akkor 11 munkaszüneti napnak örülhetünk! Még mindig nincs biztos információ róla, egyszer azt írják, hogy még idén bevezetik az új munkaszüneti napot, pár órával később pedig azt, hogy csak jövőre örülhetünk neki! Bízzunk a legjobbakban, ha még idén bevezetik, akkor összesen idén 2017-ben, 11 munkaszüneti napnak örülhetünk!

2018. azonban egyszerűen szenzációs lesz, ami a munkaszüneti napokat illeti, ugyanis 2018-ban minden munkaszüneti nap hosszú hétvége lehet!Így összesen kilenc három- vagy négynapos hétvégénk lehet!

Ha Nagypénteket munkaszüneti nappá nyilvánítják, akkor az garantál minden évben egy négynapos hússzú hétvégét! 2017-ben csak öt hosszú hétvégénk lesz, de szerencsére mivel minden ünnepnap hétfőre vagy keddre esik, így nem kell egyetlen szombatot sem ledolgozni, minden szombatunk szabad lesz!

2018-ban pedig igazi kuriózum lesz, ugyanis
minden munkaszüneti nap úgy jön ki, hogy feltehetően egyben hosszú hétvége is lesz.Még idén kijön a miniszteri rendelet a jövő évi hosszú hétvégékről, ünnepnapokról, munkaszünetei napokról, szabadnapokról.

A 2018-as hosszú hétvégék közül március 15., húsvét, október 23. és november 1. is négynapos hétvége lehet, a karácsony pedig ötnapos lesz.

EZEK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉK JÖNNEK 2018-BAN :

Január 1., hétfő: hosszú hétvége.
Március 15., csütörtök: ha a pénteket pihenőnapnak nyilvánítják (a pihenőnapot általában előre le kell dolgozni valamelyik szombaton), hosszú hétvége lesz.
Március 30. – április 2., péntek–hétfő: nagypéntektől húsvéthétfőig tartó hosszú hétvége.
Május 1., kedd: ha a hétfőt megadják pihenőnapnak, hosszú hétvége lesz.
Május 21., hétfő: pünkösdi hosszú hétvége.
Augusztus 20., hétfő: hosszú hétvége.
Október 23., kedd: ha hétfő pihenőnap, akkor ez is hosszú hétvége lehet.
November 1., csütörtök: a péntek pihenőnap lehet, és akkor hosszú lesz a hétvége.
December 25. és 26., kedd és szerda: szenteste napját, 24-ét szinte biztosan megadják pihenőnapnak, így ötnapos karácsonyi ünnep lehet.
December 31., hétfő: a január 1-jei ünnepnap miatt feltehetően ez is munkaszüneti nap lesz.

error: Content is protected !!