RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

a kép csak illusztráció

RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR

Hihetetlen, hogy vannak ilyen jó szándékú emberek! De a HÍR tényleg igaz!

a kép csak illusztráció

Aki úgy érzi, hogy ez segítene, nekik a jobb életvitel megteremtésében az írjon egy levelet és lehet, hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott.
…. 3 szobával, wc-vel, fürdőszobával, nagy kerttel, bútorozottan, központi fűtéssel BÉRLETI DÍJ NÉLKÜL! Ez most nem egy álom, hanem valóság lesz július-augusztustól annak többgyermekes rászoruló családnak, akik nem riadnak vissza a költözéstől, elegük van a létbizonytalanságból, hajlandók maguknak állatokat tartani és a hatalmas kertet megművelni.
Tiszadorogmán található a ház (ir.sz. 3466  ) .Ez a csendes kis kedves falu fontos állomás lesz egy családnak kitörni a nyomorból. Óvoda a faluban, iskola a szomszéd faluban található, iskolabusz viszi a gyerekeket. Munkalehetőség a 37 km-re fekvő Tiszaújvárosban található. A JABIL-ba járnak az egész megyéből dolgozni. A faluból az ott dolgozok, szervezetten, autókkal indulnak.
A családnak CSAK REZSIT KELL FIZETNIE és addig maradhatnak, ameddig akarnak. Lehetőségük van később a házat is megvenni, ha maradni szeretnének és van tisztességes jövedelmük. Rengeteg fa az udvarban, hatalmas fenyők, díszfák, gyümölcsfák, disznóól, tyúkól, minden adott egy önellátó, szorgos családnak. A jószívű tulajdonosok még előnevelt csirkét is hajlandóak az új családnak ajándékozni, ha elfogadják.

A kapcsolatot felvehetitek a Tiszadorogmai hivatlallal.

Osszátok minél többen, mert biztosan rengeteg rászoruló család van az országban, és ha ismertek olyat, akinek még internet sem áll a rendelkezésére kérlek, segítsetek nekik és írjátok meg ti a levelet.

Forrás: vilagom.hu

10 Comments on "RÁSZORULÓ CSALÁDNAK INGYEN LAKÁST BIZTOSÍTANA EGY JÓTEVŐ HÁZASPÁR"

 1. Zámbó mária | 2017-02-01 at 21:00 | Válasz

  Én egyedül álló anya vagyok és 1 gyrmeket nevelek albérletben .Közmunkából tartom fel az albérletet de élelemre már nem jut. Szertnénk meg valósítani állmainkat de sajnos nincsen lehetőségünk rá .Szociális bérlakást nem kapunk mit nem értek .Már lassan az utca vár ránk .Mi nagyon szeretnénk élni a lehetőséggel és meg termelni sok mindent .De gondolom itt is a nagy családosok az elsők .Már örülnénk ha ránk mosolyogna a szerencse végre .Reménykedem talán sikerül .Egy el keseredet anya írt önöknek .Tisztelettel :Zámbó Mária és lányom Zsanett .

 2. bogdán renáta | 2017-02-04 at 05:48 | Válasz

  szia én is szeretnék jelentkezni. albérletben élűnk a férjemel meg 2 kis gyermekem el . nagyon szeretnék már sajátot ês nehezen megy . probálkoztunk mindenel de nem jőt ősze és ez egy lehetősêglene számunkra egy álom válna valora. kérem ha mi lennnék akor szivesen el fogadnák . tőbbet nem szeretnék irni de ha ot lesz az akkalom akor el tudom mondani min mentűnk keresztűl.. meg adom az elérhetőségem kőszőnőm.06307680537

 3. Hàda Jôzsefnè | 2017-02-04 at 19:19 | Válasz

  Ez egy nagyon szèp gesztus. Van mèg jôsàg a vilàgban.

 4. Baloghné nagy szilvia | 2017-02-04 at 20:02 | Válasz

  Jo estét kivánok érdekelne engem is sajnos én nekem is jol jönne van négy gyermekem kettő ovoda,egy iskola, a kisebbik tizennégyhónapos. Egyedül nevelem őket mert az apjukra nem támaszkodhatok,de sajnos a családomra sem. Családok átmeneti othonába salgotarjan baglyasalja bona kovacs karoly ut 4 /b vagyunk már több mint egy éve. De már csak az iskola végéig. Jo lenne má innen ki jutni. Elérhetőségeim:szava100005@citromail.hu, telefonszámom:06203530179. Köszönöm.

 5. jaczina mária dorottya | 2017-02-10 at 13:28 | Válasz

  Èn egyedűl àlo làny vagyok és két napja veték el a lànyomat a ház hiányában és 30 napot kaptam hogy házat biztositsak a kislányomnak és visza kaphatom őtt kérem segicsenek nagyon szükségem lene a házra
  Kérem sehicsenek:???: 😥

 6. Jó napot engem is érdekelne én egyedül nevelem hetgyermekemet sajnos férjem meghalt örülnék neki ha oszejone bérlakásban élünk

 7. Nagyon szeretnék egy házat3gyermekem van.közmunkán dolgozok.

 8. Balogh Attilane | 2017-07-18 at 16:53 | Válasz

  Sziasztok en egy negy gyerekes anyuka vagyok, a ferjem a betegsege miatt. Nem tud komolyabb fizikai munkat vegezni. Szeretnek elni a lehetossegel mert mi is alberletben elunk es ez igen meg terhelo a csaladunknak mivel a parom tartos beteg es a negy gyermeknek is igen nehez helyt allni, en gyesen vagyok dolgozni nemtudok a kicsitol nincs bolcsi. Pedig sivesen mennek parom helyett is. Van 1 eves kisfiam, 4eves fiu, 6 eves kislany, es 8 eves fiu. Szeretnenk elni a lehetossegel elore is koszonjuk. Ezen a szamon vagyunk elerhetoek 06209283233.

 9. ibolya orosz | 2017-07-24 at 12:53 | Válasz

  sziasztok nekem 5 gyerekem van 3 lany 2 fiu engem is erdekelne ha meg van meg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*