SZABADKAI PIAC: EZEN A PIACON JÓ ÁRUT KAPSZ FILLÉREKÉRT! MINDENKINEK MEGÉRI MEGNÉZNI! ÁRAK, NYITVATARTÁS, MEGKÖZELÍTÉS ÉS MÁS TUDNIVALÓK!

SZABADKAI PIAC: EZEN A PIACON JÓ ÁRUT KAPSZ FILLÉREKÉRT! MINDENKINEK MEGÉRI MEGNÉZNI! ÁRAK, NYITVATARTÁS, MEGKÖZELÍTÉS ÉS MÁS TUDNIVALÓK!

Zavartalanul működik a magyarok közkedvelt vására a szerbiai Szabadkán. A várost ugyan ősszel elözönlötték a migránsok, az árusok és a vásárlók sem zavartatták magukat, így továbbra is nagyon népszerű a piac – a mohácsiak körében is.

A menekültválság sokakat elbizonytalaníthatott abban, hogy átlépje a magyar-szerb határt, miután szeptembertől déli szomszédunkhoz is özönlöttek a migránsok, Szerbia sem úszhatta meg az ezzel járó felfordulást.

Szigorúbbak a vámszabályok

Szerbia nem tagja az Uniónak, így az onnan behozott és oda bevitt árukra más, szigorúbb vámszabályok vonatkoznak, mind az áruk mennyiségét, mind az értéküket tekintve. Vámmentesen legfeljebb négy liter bor, egy liter tömény szeszes ital, 6 liter sör, negyven szál cigaretta, 50 gramm dohány hozható-vihető. Egyéb termékek esetében háromszáz euró a vámmentesség határa, vagyis ez vonatkozik például a ruhaneműkre és a műszaki cikkekre. Élelmiszerekből az Unió területére nem hozhatók be könnyen romlandó termékek, például húsok.

Szabadkai piac árak, nyitvatartás, megközelítése 2017 >>>

Már megjöttek a téli cuccok is! Fillérekért vehetünk márkás cuccokat Szerbiában a Magyar határtól csak 15km-re eső Szabadkán! A régipiaci forgatagot élheted át újra, ami itthon megszűnt sajnos.

Aki egy kis hétvégi kikapcsolódásra vágyik és van autója annak ajánlott kinézni a Szegedtől 30km-re eső Szabadkára, a Szerbia szélén lévő piacon olcsó márkás ruhákat és egyéb dolgokat vehetünk! Mint például Retro polók 1000ft-ért, Devergo, Nike, Adidas stb márkás cipők Nike cipők 5000ft-tól indulnak de 8-10 ezer forintért már jobb
minőségű cipőt lehet venni.

Olcsón kaphatunk még parfümöt, mosószereket, élelmiszereket, autófelszerelési cikkeket is. A helyi pénz a Dinár de nem kell váltanunk mert mindenhol elfogadják a forintot és beszélnek magyarul is.

Az árusok kedvesek, és segítőkészek. Téli és nyári ruhák, melegítők és egyéb gyermek ruhák is olcsón kaphatók. Megközelítése egyszerű, mert a Röszkei határon áthaladva az autópályán 10-12km távolságot kell megtenni, és a Horgos bocsánat Palics kijáratnál kell kimenni, Palics város főutcáján keresztül kell hajtani Szabadka irányába.  Egész napos kikapcsolódást biztosít a piac!

1 Comment on "SZABADKAI PIAC: EZEN A PIACON JÓ ÁRUT KAPSZ FILLÉREKÉRT! MINDENKINEK MEGÉRI MEGNÉZNI! ÁRAK, NYITVATARTÁS, MEGKÖZELÍTÉS ÉS MÁS TUDNIVALÓK!"

  1. Bogdán Csaba | 2018-01-04 at 12:03 | Válasz

    Üdv Érdeklődni szeretnék vásárolni szeretnék nagy mértékben de sajnos helyileg nem tudom hol merre található a piacuk esetleg egy címet és egy nyitvatartási időpontokat kérhetnék? előre is köszönöm!

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


kilenc − hét =

error: Content is protected !!