Vissza nem térítendő állami támogatások 2018/2019 – így kaphatunk vissza nem térítendő támogatást!

Vissza nem térítendő állami támogatások 2018/2019 – így kaphatunk vissza nem térítendő támogatást!

Fontos! NINCS KORHATÁR, GYERMEK SEM KELL HOZZÁ! >>> Alig pár magyar tud erről, pedig állami támogatást adnak hozzá!!!! Használd ki, mert csak egyetlen feltétele van és GARANTÁLTAN MEGKAPJA!!!!

A LEGTÖBB MAGYAR NEM TUD ERRŐL A LEHETŐSÉGRŐL PEDIG ÁLLAMI TÁMOGATÁS JÁR MELLÉ! – HASZNÁLJA KI MERT CSAK 1 FELTÉTELE VAN ÉS GARANTÁLTAN MEGKAPJA AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST! NINCS KORHATÁR, GYERMEK SEM KELL HOZZÁ! >>>

A legtöbb magyar nem él ezzel a lehetőséggel, pedig állami támogatás is járna!

Az OVB Magyarország legfrissebb felméréséből kiderült, hogy egyáltalán nincs megtakarítása a hazai lakosság felének, aki pedig valamennyit félre tud tenni, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy elsősorban a váratlan helyzetektől, kiadásoktól tart. Jellemzően 10-20 ezer forint körülire tehetők a rendszeres megtakarítások, és alig ötöde mondta a megkérdezetteknek, hogy legjobb tudomása szerint rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával. Több mint 90%-a a kutatásban résztvevőknek a nyugdíjas éveire életszínvonal-csökkenést jósol, ha arra az időre nem lesz elegendő félretett vagyona.

Lakás és nyugdíj a cél >>
Arra kereste a választ az OVB Magyarország és az NRC Marketingkutató legfrissebb, ezerfős reprezentatív felmérése, hogy mennyire rendszeresek a megtakarítások a hazai lakosság körében,és arra is, hogy a bevételeinkből mire és mennyit teszünk félre. 49,5 %-a , azaz a megkérdezettek közel fele válaszolta azt, hogy van valamilyen megtakarítása, a legjellemzőbb célmegtakarítás a váratlan esetekre félretett tartalék, emellett a lakásra 34%, és a nyugdíjra 33% összpontosul.

Kevesen élnek az állami támogatással >>>>
Havonta , 10-20 ezer forint közötti összeget tud félretenni a rendszeres megtakarítók negyede. A megkérdezettek közel harmada egyszerűen a saját bankszámláján hagyja ezt az összeget, ezért az igencsak mérsékelt banki kamaton túl már nem számíthatnak sem állami támogatásra, sem pedig személyijövedelemadó-visszatérítésre.-írja a femina.hu.

A lakás-takarékpénztár ismertsége kiemelkedik a z összes válaszolóra levetítve, és a legtöbben, 67% erről tudják, hogy ez egy államilag támogatott pénzügyi termék. Ezen kívül még sokan tudják, hogy a Nyugdíj Előtakarékossági Számla, a nyugdíjbiztosítás és az önkéntes nyugdíjpénztár esetében igénybe lehet venni állami támogatást, és még valamennyire tapad ez az elképzelés az állampapírokhoz is, a megkérdezettek 25%-a gondolja így. Alig egyötöde mondta azt a válaszadóknak, hogy rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával, tudomása szerint, de csak a harmaduk figyel oda arra, hogy az állami támogatás mértékét év végén plusz befizetéssel maximalizálja.

Biztonság és magas hozam kell >>
– A kutatás eredményéből tisztán látszik, hogy a megtakarításokkal szembeni fő kívánalom legelőször a biztonság (38%), másodszor a magas hozam (25%). Az átlagosnál is sokkal fontosabb a biztonság az 50 év felettiek körében, míg a férfiak és a fiatalabbak, főleg 30-39 évesek esetében hangsúlyosabb a magas hozam – közölte Papp Ádám, az OVB Vermögensberatung Kft. ügyvezető igazgatója.

Még hozzáfűzte Pap Ádám:
„- Természetesen mindkét szempont rendkívül fontos, de ha figyelembe vesszük, hogy a válaszadók 70%-a valamilyen váratlan élethelyzet megoldására szeretne tartalékot képezni, érdemes arra is figyelni, hogy megtakarításunk könnyen hozzáférhető legyen, ha tényleg történik velünk valamilyen előre nem látható esemény. Egy hirtelen jött betegség, vagy a munkahely elvesztése gyors reakciót kíván”.

További információk itt

error: Content is protected !!