15 EZER FORINTOS ERZSÉBET VAGY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY ÉDESANYÁKNAK, CSALÁDOKNAK >>>

15 EZER FORINTOS ERZSÉBET VAGY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY ÉDESANYÁKNAK, CSALÁDOKNAK >>>

EGYSZERI 300 EZER FORINTOS TÁMOGATÁS ANYUKÁKNAK!

Sok magyar városban speciális támogatásokat, ajándékokat, programokat dogoztak ki a legfrissebb édesanyáknak, így nagyon sok magyar városban, ajándékot vagy pénzt kapnak az anyukák gyermekük születésekor! Ezeket gyűjtötte össze a Magyar Idők nevű lap, ebből szemezgettünk egy kicsit, mert könnyen lehet, hogy sokan nem is tudnak ezekről a támogatásokról, pedig járhat nekik is!

Mindenképpen érdemes kicsit tájékozódni! Van több olyan is, amit nem adnak automatikusan, hanem igényelni kell, így mindenképpen érdemes tisztában lenni a lehetőségekkel, illetve, hogy mi az, ami jár nekünk. Debrecenben 15 ezer forintos vásárlási utalvány jár az édesanyáknak, gyermekük születését követően! Ezt az utalványt igényelni kell, nem küldik ki automatikusan, ezért fontos, hogy tudjunk a létezéséről!-írj a magyaridok.hu. 

Dunaújvárosban igen nagylelkűek, ugyanis minden évben az év első kisbabájának 300 ezer forint jár, illetve egészen pontosan a szülőknek, ami nagyon nagy segítség, amikor új családtag érkezik, hiszen egy kisbaba, amellett, hogy óriási öröm, sajnos nagyon sok pénzbe is kerül. Békéscsabán egy nagyon aranyos és találó nevű, ún, Csaba Baba programnak köszönhetően az önkormányzat anyagi helyezettől függően 42.500 forintot ad annak a családnak, aki megfelel az általuk megszabott feltételeknek.

Érd is nagyon gáláns ha baba érkezik a családba, ugyanis itt minden család, ahol baba születik egy 20 ezer forint értékű baba csomagot kap, amelyet házhoz is visznek, a családnak semmi más dolga nincsen, mint azt átvenni és egészséggel használni.

Szeged is támogatja a családokat ha baba érkezik, itt 25 ezer forintot adnak minden családnak, ahol egy új jövevénnyel bővülnek.

Miskolc is ad némi pénzt, ők a Start Számlán helyezik el az összeget ha a család igényli, aminek értéke 20 ezer forint! Tehát az állam által adott 42.500 forintot a város további 20 ezer forinttal egészíti ki, így a számla kezdő összege mindjárt 62.500 forint.

7 Comments on "15 EZER FORINTOS ERZSÉBET VAGY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY ÉDESANYÁKNAK, CSALÁDOKNAK >>>"

  1. pecsen mert nincs ijen?

  2. Komáromban 100.000-et ad az önkormányzat+csomagot

  3. Eszes timea | 2017-10-16 at 17:56 | Válasz

    Tompán mért nincs ilyen?

  4. Ez jo a falvakban mert nincs ijen hisz itt is születnek gyerekek.vagy azok nem szamitanak?

  5. Hol lehet igényelni

  6. Gyöngyöshalászon is van születendő gyermek után támogatás. 50 ezer forint, plusz karácsonykor gyerekenként 10 ezer forintot kaptak a családok

  7. Éljen Halász! A legjobb falu 🙂 Ott nőttem fel 🙂 Most már Kelet-Magyarorszagon lakunk.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*