15 megyére kiadták a riasztást! 80 km/órás széllel jön a jelentős lehűlés!

15 megyére kiadták a riasztást! 80 km/órás széllel jön a jelentős lehűlés!

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.10.25. szerda éjfélig

Ma a Dunántúlon – legfőképp a nyugati, délnyugati részein – helyenként az északi, északnyugati szelet viharos (60-80 km/h) széllökések kísérhetik. Északkeleten, illetve az Alföldön is kialakulhat viharos (60-75 km/h) széllökés északi, északkeleti irányból. Ezeken a helyeken már délutántól elkezdődik a mérséklődés, míg az ország többi részén az érzékelhető mérséklődés csak a kora esti, esti óráktól várható.

Megj.: Az éjszaka folyamán főként a Dunántúl nyugati és északnyugati részein, a főváros környezetében, valamint az Északi-középhegység térségében ködfoltok képződhetnek, amelyek azonban nem lesznek tartósak.

Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Békés megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Csongrád megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Fejér megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Somogy megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Tolna megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Vas megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Veszprém megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Zala megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

 

error: Content is protected !!