2018-ban eltörölhetik a tartozásodat! Itt vannak a kedvezményezettek – az ő tartozásukat egészen biztosan eltörlik 2018-ban >>

2018-ban eltörölhetik a tartozásodat! Itt vannak a kedvezményezettek – az ő tartozásukat egészen biztosan eltörlik 2018-ban >>

2018-ban is ezek a feltételek vannak érvényben!!!!

Véglegesen eltörölhetik a tartozásod!: hihetetlen, de igaz a hír a magyar hatóságtól!Elképesztő változás jött 2017. januártól – lemond a tartozások egy részéről a NAV!2017-től az adótartozásokkal kapcsolatban több fontos változás is jön az adótartozás végrehajtáshoz való jog elévülési ideje 5 évről 4 évre csökken.

A 10 000 forintot meg nem haladó tartozást behajthatatlanság címén véglegesen törölni kell, ha az adós bankjánál vezetett fizetési számlájára kivetett inkasszó eredménytelen volt.A 100 000 forintot meg nem haladó tartozásokat behajthatatlanként véglegesen törölni lehet, amennyiben a NAV a végrehajtás érdekében minden intézkedést megtett, de az eljárás végrehajtható vagyon hiányában nem vezetett eredményre. Ezeket a tartozásokat a NAV a továbbiakban már nem tarja majd nyilván.A 100 000 forintot elérő tartozást a NAV az eddigi gyakorlatnak megfelelően végrehajtható vagyon hiányában behajthatatlannak minősíti és a végrehajthatóvá válásáig, illetve a végrehajtáshoz való jog elévüléséig nyilvántartja.

Az önkormányzatok a korábbi 100 000 forint helyett, már csak az 50 000 forintot meghaladó köztartozások esetén kereshetik meg a NAV-ot adóként történő behajtás érdekében.

error: Content is protected !!