Napi horoszkóp, Október 28.: Az Oroszlán egy nehéz döntés előtt áll!

Napi horoszkóp, Október 28.: Az Oroszlán egy nehéz döntés előtt áll!

Napi horoszkóp, Október 28.: Az Oroszlán egy nehéz döntés előtt áll!

Kos

A béke és a nyugalom fenntartása érdekében, ahogyan a legtöbb ember, te is hajlamos vagy néha álarcot viselni és olyan dolgokhoz is a jó képet vágni, amely nem nagyon nyeri el a tetszésedet. Egy pillanatra sem szabad elfeledkezned arról, hogy valójában mi a helyes és vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet hallgatni. Ma egy ilyen helyzettel szembesülsz és az a helyes, ha nem hagyod szó nélkül.

Bika

Ma egy nehéz döntés várhat rád, mivel a siker érdekében valami olyasmit kell beáldoznod, vagy olyasmit kell elviselned, amihez nagyon nem fűlik a fogad. Az áldozatnak fontos szerepe van abban, hogy kellően értékeljük az elért eredményeket, de vannak helyzetek, amikor egy áldozat már túl nagy ahhoz, hogy megérje bevállalni. Most neked erről kell döntened és nem lesz könnyű dolgod.

Ikrek

Bármennyire is szeretnél valamit elérni, ne rendelj ennek mindet alá az életedben, mivel azzal egy esetleges kudarc, vagy előre nem látható esemény esetén túl sokat veszíthetsz. Bármennyire is szeretnéd tesztelni a korlátaidat, most ideje egy kicsit óvatosabban játszani. Értékeld újra a helyzetedet és közelíts most körültekintőbben a cél felé!Rák

Ha valamin olyan erős intenzitással dolgozol, hogy szinte pattanásig feszítesz mindent magad körül a cél érdekében, akkor nagyon veszélyes játékot űzöl. Nem csak magadra nézve lehet ez túl nagy teher, de a környezeted is megérezheti, ha valami mégsem sül el jól. Lassíts egy kicsit és haladj megfontoltabban!

Változás jön az iskolákban! >>

Oroszlán

Ma egy nehéz döntés előtt állsz, ahol mást mond a szíved és mást tanácsol az eszed. Ha nagyon nem tudod, mi lenne a helyes, halaszd el a döntést későbbre, addig, amíg egy jelből, vagy valamilyen új fejleményből nem látod, hogy melyik út lenne az igazán helyes. Az is egy döntés, ha most még nem döntesz.

Napi horoszkóp, Október 28.: Az Oroszlán egy nehéz döntés előtt áll!

Szűz

Ma azzal szembesülhetsz, hogy bizonyos emberek nem támogatnak, sőt akadályozzák a terveid megvalósítását. Lehetsz rájuk dühös is, de inkább igyekezd megérteni, mi motiválja őket. Lehet, hogy rosszul ítélnek meg és ha kiderül számukra rólad a valóság, rájönnek, hogy akár támogathatnának is téged. Most minden a jó kommunikáción múlik.Mérleg

Ma egy remek javaslatot, vagy kitűnő lehetőséget kaphatsz, de talán úgy gondolod, hogy ennél jobb ajánlattal is megtalálhatnak később. Ez lehet, hogy így van, de mi van, ha ez az a bizonyos ajánlat, aminél már jobb soha nem lesz? Lehet, hogy itt az ideje lépni, nem gondolod?

Csok 2024 információk! >>

Skorpió

Érzékeny és támogató természeted nagyon vonzó az emberek számára, így gyakran fordul elő, hogy kíváncsiak a véleményedre, útmutatást, tanácsot kérnek tőled. Ne hidd azonban, hogy mindenki ugyanolyan őszinte és jóindulatú, mint te. Ma például valaki egy olyan ajánlattal keres meg, melyet, ha elfogadsz, alaposan pórul járhatsz. Légy óvatos és bízz a józan eszedben!

Nyilas

Gyorsan, de megfontoltan haladsz most előre az ügyeiddel, de az utad nem mindig lesz ilyen egyenes és zavartalan. Hamarosan kiderülhet, hogy a vonat, amelyen utazol, már egy ideje nem abba az irányba halad, amerre te mennél. Légy készen arra, hogy egy másik szerelvényre szállj, ha úgy hozza a szükség!Bak

Néha úgy viselkedsz, mint egy kis csiga, amelyik szeret előbújni a házából, hogy kíváncsian megnézze, mit tartogat számára a természet. Erre szükséged is van, de közben légy óvatos, mivel hamar szemet szúrhatsz valakinek, aki talán megirigyli a kényelmes kis életedet és örömmel összekuszálná egy kicsit.

Vízöntő

Lehet, hogy mostanában heves, időnként indulatos volt néhány megnyilvánulásod, főleg akkor, ha valami olyasmivel foglalkoztál, amivel kapcsolatosan nagy volt a lelkesedésed. Lehet azonban, hogy volt olyan, akinek nem tetszett ez az erőteljes hozzáállás és most ideje egy kicsit visszavenned a tempóból. Légy egy kicsit csendesebb, visszahúzódóbb és hagyd, hogy mások is jobban kibontakozzanak melletted.

Halak

Mostanában sikeres időszakban halad az életed, ebbe azonban ma egy kissé belepiszkálhat, hogy valaki féltékenységből, vagy rosszindulatból keresztbe tesz neked, vagy pedig igazságtalan dolgokat terjeszt rólad. Nem szabad túlságosan sokat törődnöd mindezzel. Ne feledd, hogy csak annak vannak irigyei, akit van miért irigyelni!error: Content is protected !!