300 ezer forintot kereshetsz otthonról a mobiltelefonoddal vagy a számítógépeddel, mutatjuk hogyan! Nézd meg >>

300 ezer forintot kereshetsz otthonról a mobiltelefonoddal vagy géppel, mutatjuk hogyan!

Nézd meg >>

TÖBB SZÁZEZRET KERESHETSZ A MOBILODDAL! ALIG PÁRAN ISMERIK A LEHETŐSÉGET, PEDIG BÁRKI ÉLHET VELE! MEGMUTATJUK HOGYAN KERESS PÉNZT VELE!

Elég egyetlen videó, amit felkap az internet, és máris százezrekkel lehetünk gazdagabbak. 1050 dollár, közel háromszázezer forint – ennyit keresett egyetlen videójával Olga, akinek nevét kérésére megváltoztattuk. Idén áprilisban töltötte fel YouTube-ra a videót a macskájáról, aki, ha kaját mutatnak neki, két manccsal kezd rimánkodni az ételért.-írja  a penzcentrum.hu.

Alig néhány nap leforgása alatt megkereste őt néhány amerikai cég, akik vírusvideó licensz menedzseléssel foglalkoznak. Hogy ez mit is jelent pontosan? A felvétel tulajdoni joga továbbra is Olgát illeti, viszont a cég gondoskodik róla, hogy senki se tehesse ki csak úgy ingyen, és senki ne ossza meg sajátjaként a videót. Ha ez mégis megtörténik, ők vállalják a jogi procedúrát is. E mellett különféle TV csatornákkal, sajtóorgánumokkal is kapcsolatban állnak, amik bizonyos összegért felhasználhatják a videót.

Az ezekből származó bevételre kötöttünk egy megállapodást: 75 százalék az enyém, 25 az övék. Csakhogy mivel nem tudom leellenőrizni, pontosan hol és mennyiért is jelenik/jelent meg a videó, én kiharcoltam egy egész magas előleget: 800 dollárt. Ez az egyetlen gyors és valamennyire talán garantált pénz

– mondta Olga. Ezt a pénzt tehát a szerződéskötés után meg is kapta, azóta pedig még 250 dollárt utaltak neki. “Igazából ez már így is jóval több, mint amennyit én saját erőmből ki tudtam volni hozni belőle, szóval elégedett vagyok” – jegyezte meg.

Nagyjából 30-50 olyan videós lehet ma Magyarországon, aki meg tud élni kizárólag a csatornájából.

A cél az, hogy a videó eladható legyen. Kevesen vannak a magyar piacon, akiknél belefér a káromkodás, szóval, ha valaki szeretne szponzort találni, az inkább tartózkodjon ettől.
error: Content is protected !!