A mai napon megérkezett a férjem fizetése a számlára! Elment levenni a 100 ezer forintot az automatából! Így jártunk >>>

A mai napon megérkezett a férjem fizetése a számlára! Elment levenni a 100 ezer forintot az automatából! Így jártunk >>>

A MAI NAPON MEGÉRKEZETT A FÉRJEM FIZETÉSE A SZÁMLÁRA! ELMENT LEVENNI A 100 EZER FORINTOT AZ AUTOMATÁBÓL! AZ SMS-T MEGKAPTA, HOGY KIVETTE A PÉNZT, A GÉP VISZONT NEM ADOTT KI SEMMIT! HIHETETLEN AMI EZUTÁN TÖRTÉNT!

A mai napon megérkezett a férjem fizetése a számlára! Elment levenni a 100 ezer forintot az automatából! Az sms-t megkapta, hogy kivette a pénzt, a gép viszont nem adott ki semmit! Hihetetlen ami ezután történt!

Kedves ismerősök,rokonok,barátok,facebookosok.

Kérlek benneteket olvassátok el a történetünket,ugyanis ma délelőtt nagy pénzveszteség ért bennünket.A férjem a a bankautomatábol fel akarta venni a fizetését, 100.000 forintot. Viszont az automata nem adott ki egy fillért sem. A sikertelen tranzakció után, ráadásul kapott egy sms-t, hogy a számláról levette az összeget.

Intézkedni szeretet volna az illetékes bankban, hogy nézzék meg az automatát vagy csináljanak valamit mert neki szüksége lenne a pénzre. Az ügyintézők abszolút nem voltak segítőkészek, olyannyira, hogy szinte a biztonsági örökkel vitették volna el mert kérte, hogy oldják meg mert be kell fizesse a csekkeket időre mert ha nem kamatot kell fizetnie. Azt mondták,hogy 30 napig kell várjunk amíg kivizsgálják, hogy miért volt üres az automata.

Szerintetek ez a dolgozó ember hibája, akit arra köteleztek, hogy bankon keresztül vehesse fel a fizetését? És mi mit eszünk 30 napig? Ez senkit nem érdekel? Éhezzünk azért mert a bankban nem végzik el rendesen a munkájukat?

Ha tud valaki segíteni,hogy hová vagy kihez forduljunk,hogy ne kelljen várjunk 30 napig, írjátok meg nekem. Rendőrség?Újságok?TV? Előre is köszönöm!

Történetünket minden órába megfogom osztani a facebookon addig, amíg valami érdemleges változás nem történik ebben az ügyben. Tudom,hogy megértitek 100000 ezer forint a banknak nem nagy pénz de mi egy egész hónapot dolgozunk érte.

Kérlek Titeket, hogy egy megosztással Ti is segítsétek az ügyüket, hogy mihamarabb a pénzükhöz juthassanak, azt gondolom, mi is elvárnák ezt fordított helyzetben!

4 Comments on "A mai napon megérkezett a férjem fizetése a számlára! Elment levenni a 100 ezer forintot az automatából! Így jártunk >>>"

  1. Na ez durva!! Én a helyedbe lennék a köztársasági elnöknek is megírnám az tuti!! Vagy a MNB a felügyeleti szerve minden banknak oda írnék!!
    Ezt ne hagyjátok!!

  2. Szia én is így jártam kb 2hete be mentem a bankba és ott írtak egy bejelentést és kb 5-6 nap alatt meg kaptam a pénzem ! Úgyan így jártam pontosna !

  3. Felveszik a reklamációt, ezt továbbítják, kivizsgálják a tranzakciót. Ha jogos az ügyfél reklamációja, visszautalják a számlájára a pénzt. Ez az eljárási rend. Nem a banki dolgozók hibája.

  4. Éljen a sötét középkor, ahol még mindig azonnal kp-ban kiveszik a teljes fizetést, hogy aztán sorban állhassanak a postán a csekkekkel, meg pöcsölhessenek a pénztárcával a pénztárnál… Elektronikus fizetési lehetőségek már marha régóta vannak Magyarországon is. CSBM is a 80-as évek óta létezik. Erre persze az az indok, hogy “nem tudom, mennyit vonnak le”, meg satöbbi… Egyrészt egy hétig rendelkezhetsz a benyújtott terhelés felett (tilthatod), másrészt csak azt vonják le, amiről számla készül. Az apokaliptikus konteókat meg nem kell elhinni, mert nagy részük csak hangulatkeltés ostobáktól. De lehet utalni, vagy a szolgáltatók, vagy elektronikus számlaszolgáltatók oldalán ingyenesen kártyával fizetni, vagy ott a QR kód a csekken. Számos megoldás van a díjmentes elektronikus fizetésre, csak ki kéne végre szakadni a középkorból. Olyan üzlet szinte már nincs, ahol ne lenne kártyás fizetési lehetőség. Egyébként meg az automatán ott van mindig a telefonszám, amit hívni kell probléma esetén. Csak hát ugye olvasni és gondolkodni se szokás.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*