Adósok figyelem >>> Hogyan lesz egy 250 ezer forintos tartozásból 1,2 millió? Így:

Adósok figyelem >>> Hogyan lesz egy 250 ezer forintos tartozásból 1,2 millió? Így:

Behajtó cég kéri számon a tartozást. A végső összeg viszont ahelyett, hogy csökkenne, egyre csak nő. Abszurdum! Ideje lenne már valami megfelelő állami szervezetet létrehozi a kisemberek megsegítésére érdekvédelmére.

Ahol lehet belerúgnak , kihasználják az embert! Ide tartozik a KGFB és Mabisz, vagy fedezetlenségi díj is.Érdekes módon körüli 70. 000 mabisz díjat kell általában befizetni a gyanútlan ügyfeleknek. A legtöbb úgy, hogy nem is tud a szerződésének megszűnéséről…és persze ha nem fizeti be, vagy üzemben tartót vált,…elúszik a bónusza! Ez van magyar országon! És ez nem csak az Orbán vezetése alatt volt.Nem véletlenül menekül a nép külföldre.

Izompóló, tetoválás, szúrós tekintet – a pénzbehajtók képe élénken él a magyar köztudatban. Hiába azonban a számtalan bírósági per, az adósságbehajtás piaca töretlenül virágzik.Behajtásbiznisz: nincs verés, de a rossz arc előny!A harcban szerzett tapasztalat magabiztosságot ad, bár pofozkodni a munkában legfeljebb önvédelemből szabad!Legalább ketten mennek, egyikük beszél, a másik pedig a rossz arcú, ő csúnyán néz, mondja Zsolt. Előfordul persze, hogy az ügyfél nemcsak makacs, de veszélyes is. Ilyenkor visznek magukkal erősítést.

 

error: Content is protected !!