Augusztus 23-tól adják át az Erzsébet-utalványokat >>> Így kapod meg!!!

Augusztus 23-tól adják át az Erzsébet-utalványokat >>> Így kapod meg!!!

Osszátok meg >>>

Sok város jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 23-24-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév augusztus 1-jén fennáll, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásként 6.500 Ft értékű utalványcsomagot kapnak.

Példa : Az utalványokat 2018. augusztus 23-án, szerdán 8-18 óra között és augusztus 24-én, csütörtökön 8-16 óra között lehet átvenni Székesfehérváron, a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán (Kossuth Lajos utca).

Az utalványokat kizárólag személyesen, a kérelmet benyújtó szülő, vagy más törvényes képviselő/nagykorú veheti át. Az átvételhez személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél, és minden esetben a lakcímkártya)!

error: Content is protected !!