AUGUSZTUSTÓL 35 EZER FORINTOS TÁMOGATÁST IGÉNYELHETSZ, AKÁR DOLGOZÓ, AKÁR NYUGDÍJAS VAGY >>

ÍGY KAPOD MEG A PÉNZT >>> AUGUSZTUSTÓL 35 EZER FORINTOS TÁMOGATÁST IGÉNYELHETSZ, AKÁR DOLGOZÓ, AKÁR NYUGDÍJAS VAGY

SZENZÁCIÓS PROGRAM INDUL AUGUSZTUSBAN! ÍGY JUTHATUNK TELJESEN INGYEN MOSÓGÉPHEZ VAGY MOSÓ-ÉS SZÁRÍTÓGÉPHEZ!!

Mutatunk egy lehetőséget mellyel augusztusban ingyen juthatunk mosógéphez! Mi alapján érdemes választani?

Az Otthon melege Pályázat keretében különböző háztartási gépeket vásárlásához kapnak pénzügyi segítséget a pályázók. Az anyagi támogatás mellé mutatunk mégegy lehetőséget, aminek segítségével egyetlen forint nélkül, ingyen juthatunk jó minőségű mosógéphez!

Lássuk miről szól a pályázat:Hűtő- vagy fagyasztókészülék, mosó- vagy mosó-szárítógép vásárlása esetén pályázhatnak 25-35 ezer forintos támogatásra. Augusztusban lehet benyújtani a támogatási kérelmet, az ehhez szükséges információkról olvashat a: www.hgcs2017.nfsi.hu

A támogatási kérelmeket 2017. augusztus 7. és 28. között, régiónként eltérő időpontokban nyújthatják majd be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton.
Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdésekben az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálata nyújt segítséget a +36 70 / 424 1802; +36 70 / 424 5393; +36 70 / 424 3949 és +36 70 / 424 0922 telefonszámokon (hétfőtől csütörtökig 8-16 órai, pénteken 8-14 órai ügyfélszolgálati időben), vagy a hgcs2017@nfsi.hu e-mail címen.

Az a célja ennek a pályázatnak, célja, hogy a régi nagyfogyasztású háztartási gépeket korszerű, takarékos készülékekre cseréljék le a háztartások. A régi gépek kétszer annyit fogyasztanak, mint a mai modern átlagos gépek. Szakemberek számításai alapján legalább 10-12 ezer forintot lehet megspórolni évente a villanyszámlán, míg a víz- csatornadíjon is hasonló összeget takaríthatunk meg.

Mit tehetünk, ha nincs rá elég pénzünk?
Ha valakinek nincs erre elegendő pénze, neki sem kell lemondania a pályázás lehetőségéről, vehet fel személyi kölcsönt erre a célra. A Pénzcentrum kalkulátora nagy segítség lehet a megfelelő kölcsön kiválasztására.
A Cetelem Mindig kéznél személyi kölcsönével, ha például, 100 ezer forintos kölcsönt szeretnénk felvenni, 1 éves futamidőre, akkor csupán 116 395 forint lesz a visszafizetendő összeg, míg a törlesztőrészlet havonta 9 700 forint. Még jobb ajánlata van a Kinizsi Banknak, a KINIZSI FIX személyi kölcsön igénylése esetén 108 525 forintot kell visszafizetni 1 év alatt , 8 931 forint a havi törlesztőrészlet.

Lássuk mit érdemes mérlegelni, amikor egy új gépben gondolkodunk?

Elsősorban érdemes figyelembe venni, hogy általában mekkora a szennyes?
Ez azért fontos, mert minden háztartásban más mennyiségben és ütemben gyűlik a szennyes, éppen ezért különböző kapacitású gépeket kínálnak a mosógépgyártók a 4-től egészen a 12 kilósig. Az egyedülállóknak pont megfelel 4-6 kilós gépet, de azért érdemes gondolni a ruha mellett az ágynemű és a törülköző készletre is. Az LG Magyarország szakértői az egy-két gyermekes családoknak 6-8, a nagyobb családoknak minimum 8 kg kapacitású gépet javasolnak.

Milyen legyen:felültöltős, elöltöltős vagy szárítós?
Nagyon sok esetben azért esik a választás a felültöltősre, mert kisebb helyen elfér, de már az az elöltöltős gépeknél is gyártanak egészen keskeny modelleket, például 44 cm-es mélységgel , ezért ezek is könnyen elférnek egy szűkebb fürdőszobában. Azlrt, mert keskeny , nem azt jelenti, hogy kevesebb ruha fér bele, mert a keskeny elöltöltős modellekből már 7 kg-os kapacitású is vásárolható, de már vannak szárítóval kombinált gépek is. Azoknak tesznek jó szolgálatot a kombináltak, akik kevés hellyel rendelkeznek, nincs hol a ruhát szárítani. A felültöltős gépek esetében lehet egy előny, és sokan ezért is választják többek között, hogy bármikor meg lehet állítani mosás közben, azért, hogy az éppen a kifelejtett szennyest gyorsan bedobjuk. A gyártók már sok elöltöltős gépnél is alkalmazzák ezt a funkciót is.

Takarékos megoldások
Természetesen mindenki vágya, hogy tiszta, illatos ruhát vegyen ki a gépből, gyorsan és energiatakarékosan. A komolyabb mosógépekben van. Turbowash megoldás, amely csökkentheti a mosási időt egy fúvókás öblítés segítségével. Ugyancsak a takarékosságot szolgálja, hogy egyes gépekben egy súlyautomatika méri le a szennyes ruhát, , utána kiszámolja, hogy pontosan mennyi vizet kell használni az adott mosáshoz, így nincs pazarlás.

Allergia ellen, vasalás helyett
A Steam megnevezés jelöli a gépeken, hogy gőzölős mosógépről van szó, ha ki akarjuk zárni a kellemetlen szagokat, de emellett nem szeretnénk sok vegyszert használni a mosáshoz, akkor ezt érdemes választani. A forró gőzzel kiválthatja az öblítést, bőrbarát megoldás és eltávolítja a forró gőz a ruhában, plüssjátékokban megbújó allergének 99,9 százalékát, például ez a funkció hasznos a kisgyermekesek. A gőzölés után elég csak kiteregetni, élére hajtogatni a ruhadarabokat, így még a vasalást is megúszhatjuk.

Ha nemcsak a bőrünket, de a ruhát is szeretnénk megóvni a mosás káros hatásaitól, akkor érdemes ruhakímélő dobbal ellátott mosógépet választani, így nem fog kibolyhosodni a ruhánk.

Mennyi pénzt érdemes rászánni?
60 ezer forint alatt is vásárolhatunk mosógépet, de érdemesebb a 100 ezer forintnál kezdődő középkategóriás gépek közül választani.Ezeknek zöme már továbbfejlesztett, inverteres motorral működik, ami sokkal tartósabb, a tartósabb, m a hagyományosnál. Szintén találhatunk ebben a kategóriában közvetlen meghajtású motorral felszerelt, Direct Drive gépeket is, például ezekre külön, akár évtizedes garanciát is vállal a gyártó. Ezek a mosógépek nemcsak tartósabbak, de halkabban is működnek. 150 ezer forint felett kezdődnek a felsőkategóriás mosógépek: a prémium minőség általában az elegáns dizájnban és olyan okos megoldásokban jelenik meg, mint a wifin keresztüli okostelefonos navigáció,és bekapcsolhatók az okosotthon-rendszerekbe is ezek a gépek.

 

error: Content is protected !!