BALATONI ÁLLÁSOK >>> 450 EZRES FIZETÉSSEL KERESNEK MUNKAVÁLLALÓKAT A BALATONNÁL!

BALATONI ÁLLÁSOK >>> 450 EZRES FIZETÉSSEL KERESNEK MUNKAVÁLLALÓKAT A BALATONNÁL!

A Balaton partján egymás után nyílnak a munkaerő hiánnyal küzdő vendéglátóhelyek, ahol már nem az a gond ami régebben volt, az alacsony bérek, hanem, hogy nem áll rendelkezésre elegendő munkaerő.Munkaerő hiánnyal küzdenek a Balatonon a sorra nyíló vendéglátó egységek,utána néztünk, hogy milyen kereseti lehetőségek vannak pillanatnyilag a Balaton parton.

Az elmúlt évekre az volt jellemző, hogy elkerülték a környéket a munkavállalók az alacsony bérek miatt, ma már az a kérdés vetődik fel, hogy honnan csalogassunk ide képzett munkaerőt vendéglátó egységeinkbe, ahol akár napi 12 óra is lehet a munkaidő.

A vendéglátósok szerint az egyetemistákat ez sem fogja zavarni, s várhatóan a közeljövőben munkába is fognak állni.Bizonyos hírek szerint a Balaton partján havonta akár 450 ezer forintot is meg lehet keresni egy jobb helyen, a gyengébb forgalmú kisebb vendéglátó egységekben 150-200 ezer forintot tehetnek zsebre a szezonális munkavállalók.

A felszolgálók órabére 600-650 forint óránként, egy szakács 450-500 forintért dolgozik egy órát, a kisegítő alkalmazottak 250-300 forint díjazásban részesülnek.

error: Content is protected !!