BANKSZÁMLÁSOK FIGYELEM! TÖBB MAGYAR NAGYBANK ADOTT KI FIGYELMEZTETÉST >>> MUTATJUK:

KÉRLEK OSSZÁTOK MEG >>> BANKSZÁMLÁSOK FIGYELEM! TÖBB MAGYAR NAGYBANK ADOTT KI FIGYELMEZTETÉST … MUTATJUK:

BANKI ÜGYFELEK VIGYÁZAT! AZ ILYEN LEVÉLNEK SEMMIKÉPPEN NE DŐLJETEK BE! VESZÉLYBE KERÜLTEK TÖBB MAGYAR BANK ÜGYFELEI IS!

K&H e-bank belépés

Kedves Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy illetéktelenek e-mailben küldött, hamis weboldalakon keresztül próbálják egyes ügyfelek K&H e-banki azonosító adatait megszerezni. Az ilyen céllal küldött emailek jellemzője, hogy angolul vagy helytelen magyarsággal íródnak. Ezúton is szeretnénk megerősíteni, hogy a K&H Bank sosem kéri email formájában Ügyfeleit, hogy onnan egy linkre kattintva lépjenek be a K&H e-bankba. Amennyiben Ön ilyen emailt kapott és az abban megadott linkre kattintott, kérjük, hogy a kh.hu weboldalról nyissa meg újra a K&H ebankot és változtassa meg jelszavát. Amennyiben a belépés nem sikerülne, vegye fel a kapcsolatot velünk a bank@kh.hu email címen vagy a K&H Telecenteren keresztül (06/1/20/30/70 335 33 55). Amennyiben az ön postaládájába a fent megjelölt tartalmú, kétes eredetű email érkezik, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az informationsecurity@kh.hu email címen keresztül, hogy bejelentését kivizsgálhassuk.

Kérjük, a fentiek miatt, fokozott figyelemmel lépjen be a K&H e-bank szolgáltatásba!

Üdvözlettel: K&H Bank

Forrás : https://www.kh.hu/ebank

Nemrégiben az OTP Bank is közzétett egy hasonló közleményt, sajnos az OTP Bank ügyfelet is veszély fenyegeti, érdemes nagyon odafigyelni, mert sajnos egyre trükkösebben, egyre ravaszabban próbálják meg kicsalni adatainkat!

TT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY AZ OTP BANK WEBOLDALÁRÓL >>>>
Figyelem!
Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.
Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt.

A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági ésjogi intézkedéseket.
Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait.
OTP Bank  –  Forrás : otp.hu

error: Content is protected !!