Cofidis Személyi Kölcsön – Igényeljen kölcsönt

Cofidis Személyi Kölcsön – Igényeljen kölcsönt gyorsan online!

Szuperalacsony THM: 8,99%!
 • Nem kell új számlát nyitnia nálunk
 • Nem kell a jövedelmét hozzánk utalnia
 • Szabad felhasználású kölcsön
 • Alacsony kamat cofidis személyi kölcsön bárlistásnak

Feltételek

 • Forint alapú, nem jelzálog alapú hitelek kiváltására vehető igénybe.
 • KHR listán aktív adósként nem szereplő személyek igényelhetik.
 • 100 000 – 4 000 000 Ft-os hitelösszegig igényelhető.Szükséges jövedelem

Az igényléshez szükséges igazolható minimum nettó jövedelem:

 • 100 000 – 500 000 Ft hitelösszegig           65 000 Ft
 • 500 001 – 800 000 Ft hitelösszegig           95 000 Ft
 • 800 001 – 3 000 000 Ft hitelösszegig           110 000 Ft
 • 3 000 001 – 4 000 000 Ft hitelösszegig       150 000 Ft
A THM számítására a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) e) figyelembe vételével került sor. A kölcsön összege 3 000 000 Ft és a futamidő 5 év; THM 16,99%
*Egyéb hitelnek minősül:
Életbiztosítási szerződéssel kombinált hitel, ha a kölcsön törlesztése biztosítási összegből történik; Lakás-előtakarékossági szerződéssel vagy életbiztosítási szerződéssel kombinált hitelhez kapcsolódó befizetési kötelezettség, ha ezen kötelességet nem mondhatja vissza egyoldalúan, a hitelügylettől függetlenül; Biztosítási díj havi összege életbiztosítási szerződéssel kombinált hitel esetén, ha a kölcsön törélesztése biztosítási összegből történik; A fiatalok, valamint a többgyermekes családok lakáscélú kölcsöneinek állami támogatásáról szóló Korm. rendelet és az otthonteremtési kamattámogatásról szóló Korm. rendelet alapján nyújtott hitel; A devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítésének rendjéről szóló törvény alapján rögzített árfolyamon törlesztett hitel.
REPREZENTATÍV PÉLDA 3 000 000 FT ÖSSZEGŰ COFIDIS ADÓSSÁGRENDEZŐ HITEL IGÉNYLÉSE ESETÉN
Havi törlesztőrészlet: 72 628,- Ft
Hitelkamat (változó): évi 15,79%
THM: 16,99%
Futamidő: 60 hónap
Teljes visszafizetendő összeg: 4 357 680,- Ft
A hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot): 1 357 680,- Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel, a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft)
A THM számítására a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) e) figyelembe vételével került sor. Ezek az adatok akkor érvényesek, ha a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással vagy csoportos beszedés útján kerül sor és ha nem igényel hitelfedezeti biztosítási szolgáltatásokat.. A Cofidis Adósságrendező Kölcsön törlesztőrészlete a választott futamidő függvényében lehet alacsonyabb, illetve magasabb, mint a fennálló tartozások összesített törlesztőrészlete. A termék csak nem jelzálog alapú banki tartozások kiváltására használható fel. A Cofidis Adósságrendező Hitel törlesztőrészlete a választott futamidő függvényében lehet alacsonyabb, illetve magasabb, mint a fennálló tartozások összesített törlesztőrészlete. A tájékoztatás nem teljes körű; a termék feltételeit és részleteit a Cofidis Magyarországi Fióktelepének weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Adósságrendező Hitel Általános Szerződéses Feltételekben találja. A honlap nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis fenntartja. A THM számítására a 83/2010. (III.25) Korm. rendelet 9. § (1) e) figyelembe vételével került sor.
Felhívjuk figyelmét, hogy a KHR-ben való aktív adóskénti szereplése esetén hiteligénylését a Cofidis elutasítja. A hiteligényléssel kapcsolatosan Önre háruló esetleges indokolatlan költségek elkerülése érdekében, amennyiben szükségesnek látja, hiteligénylésének benyújtása előtt kérjük éljen az ingyenes adatkérés lehetőségével, amelynek keretében Ön bármely referenciaadat-szolgáltatónál (akár a Cofidisnél, akár más pénzügyi intézménynél) jogosult írásban tájékoztatást kérni arról, hogy milyen adatai szerepelnek a KHR-ben, és ezen adatait mely referenciaadat-szolgáltató adta át.
Javasoljuk, hogy a felelős hitelfelvételi döntéshez fontolja meg háztartása teljes teherviselő képességét, vegye figyelembe a háztartásában élők vagyoni, jövedelmi helyzetét, eladósodottságát és a leendő adóssággal összefüggő teherviselő képességüket is. Amennyiben ezt igényli, a Cofidis segítséget nyújt teherviselő képességének felméréséhez.
error: Content is protected !!