CSALÁDOK FIGYELEM: MINDENKI KAP 96 EZER FORINTOT DECEMBERBEN AZ ÜNNEPEKRE! MUTATJUK MIKOR UTALJÁK, KÉZBESÍTIK KI A CSALÁDOKNAK A PÉNZT!

CSALÁDOK SZÁZEZREI KAPNAK 96 EZER FORINTOT DECEMBERBEN AZ ÜNNEPEKRE! MUTATJUK MIKOR UTALJÁK, KÉZBESÍTIK KI A CSALÁDOKNAK A PÉNZT!

CSALÁDOK SZÁZEZREI KAPNAK 53 – 96 EZER FORINTOT DECEMBERBEN AZ ÜNNEPKRE! MUTATJUK MIKOR UTALJÁK, KÉZBESÍTIK KI A CSALÁDOKNAK A PÉNZT! ITT TÁJÉKOZÓDHAT A RÉSZLETEKRŐL >>>>

Családok figyelem! Itt a változás a családi pótlékkal kapcsolatban! Decemberben máshogy jön  a családi pótlék!

HAMAROSAN ÖRÖMTELI VÁLTOZÁS JÖN A  CSALÁDI PÓTLÉKNÁL! ÍGY SZÁMOLJ VELE!

Mutatjuk melyik család mennyi pénzt kap decemberben:

1 gyermekes család: 2* 12.200.-/gyerek >>> 24.400 forint

1 gyermeket nevelő egyedülálló szülő: 2*  13.700.-/gyerek >>> 27.400 forint

2 gyermekes család: 2*  13.300.-/gyerek >>> 53.200

2 gyermeket egyedül nevelő szülő: 2*  14.800.-/gyerek  >>> 59.400 forint

3 vagy több gyermekes család: 3*  16.000.- /gyerek >>> 96.000 forint

CSALÁDI PÓTLÉK UTALÁS, KIFIZETÉS >> Idén is változás jön a családi pótlék téli kifizetésénél, ugyanis az ünnepekre a  kormány előbb elutalja  a januári családi pótlékokat is, ami azt jelenti, hogy decemberben kétszer kapnak családi pótlékot a családok, egyszer december elején majd december a szeptemberit, hogy még szilveszter előtt megérkezzen a családokhoz!

VÁLTOZÁS  A CSALÁDI PÓTLÉK UTALÁSNÁL, KIFIZETÉSNÉL >>

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY :

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság értesíti ügyfeleit, hogy a családtámogatási ellátások és fogyatékossági támogatás folyósítását a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság veszi át a fővárosi és megyei kormányhivataloktól. A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság első ízben 2017. január 9-től intézkedik a támogatások jogosultak részére történő kiutalásáról. A kiutalt, de postai úton visszaérkező, valamint a bankszámláról visszaérkező támogatások újbóli kiutalásához kérelem benyújtása szükséges közvetlenül az illetékes járási hivatalához vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz.

Családi pótlék utalási időpontok 2017-ben >>>

A KÖVETKEZŐ CSALÁDI PÓTLÉK UTALÁSA >>> Megszokhattunk, hogy  a családi pótlékot a hónap első munkanapján utalják, így van,a ki már elsején, de legkésőbb 2-án és 3-án mindenki leveheti a pénzt a számlájáról!

2017. február 1.
2017. március 1.
2017. április 3.
2017. május 2.
2017. június 1.
2017. július 3.
2017. augusztus 1 és 28 előbb jön a Szeptemberi
2017. szeptemberben nem jön
2017. október 2.
2017. november 2.
2017. december 1 és 18

AMIT MÉG TUDNI KELL AZ UTALÁSI ÉS KIFIZETÉSI DÁTUMOKRÓL :

Az utalás napja nem egyezik meg azzal a nappal, amikor a családok a  bankszámláról le tudják venni a családi pótlék összegét! Erre általában a számlavezető banktól függően 1 vagy 2 napot várni kell, vagyis legkorábban az utalást követő napon, vagy az utalást követő 2. napon lehet a  pénzt levenni a bankszámláról!

A posta segítségével történő családi pótlék kézbesítés esetén az ellátás összege minden hónapban 10-ig érkezik meg a családokhoz! Így akik postán kapják meg a pénzt, azokhoz jóval később érkezik meg!

12 Comments on "CSALÁDOK FIGYELEM: MINDENKI KAP 96 EZER FORINTOT DECEMBERBEN AZ ÜNNEPEKRE! MUTATJUK MIKOR UTALJÁK, KÉZBESÍTIK KI A CSALÁDOKNAK A PÉNZT!"

 1. Bedekovics Katalin | 2017-10-19 at 11:52 | Válasz

  Hmmm…. ezzel csak az a baj hogy januárban nem lesz családi pótlék…

 2. És a három gyereket egyedül nevelő semmit nem kap ???? Az dögölön meg???

 3. Orsi tanulj meg számolni

 4. Kedves Orsi! Azt az összeget,amit 1 gyermek után kapsz EGYEDÜLÁLLÓKÉNT,azt szorozd be 6-tal! Az eredményt oszd el 2-vel,mert 2 részletben kapod meg! (Dec.3. és Dec.20.) 🙂

 5. Akinek fogyatékos nagykorú gyereke van saját jogu családi pótlékot kap az nem kap semmit ?

 6. Most sem kapunk semmit csak azt írja hogy a januárit kapjuk meg és össze adták ennyi

 7. És az 1 gyermekes egyedül állo szülö menyit kap??

 8. Ezzel csak az a gond,hogy a mi gyermekeink a jövő nemzedék.Mi miért nem kapunk ajándékba karácsonyi juttatást mint a nyugdíjasok,én nem sajnálom tőlük,de a gyerekek is megérdemelnék ők elsznek a jövő választó polgárai.Ez csak választási stratégia.

 9. Csak igergetnwk mindent de sose emelnek semmit nem csak a nyugdijasoké a világ szerintem minden csaladra ra ferne a segitseg plane uneppkor mikor minden gyermek otthon van plusz csaladival igazan megszanhatna a kormany az embereket hogy januarit is megkaphasuk tiszta igazsagtalan lesz mindig is a kormany meg neznem en hogy tartana el 3 gyereket orvan abbol pl ahogy én is keresek 130000 ft bol meg sok mas is oda adnap szivesen a kezebe ossza szet a szamlara is meg tuzelot is vegyen belole meg etesse jarasa iskolaba is a gyereket meg neznem en milyen arcot vagna ha nem tudna be osztani bele rohognek minden politsnak a pofajaba mert ott ulnek es anyi penzt kapnak a semiert mi kis polgarok meg szevedjuk izadjik kapjunk valamit ok meg csak pofesztik magukat csaladosok meg el vannak taposva mindenhol sose lesz igazságunk sajna 🙁

 10. Szerintem a családok töbségének ez inkább bajt jelent és nem segítséget! Magamról tudom hogy mi el tudjuk rakni a jövő honapra ugy hogy nem nyúlunk hozzá, viszont sok család nem mert akkor legalább 1honapba nem azon gondolkozik mit vehet meg. Viszon!! Mikor még kicai voltam emlékszwk mennyire borzalmas volt a Január!! Mikor anyu zokogott 16.án mamámnak hogy fogalma sincs miből vegyen kenyeret! Hiába volt olyan jo a december hogy anyu vett sajtot meg kaptunk olyan csokit amit egyépként soha nem kaphattunk! A január szinte az éhezésről és a kifizetetlen csekkekről szolt. A február, március az utolérésről. Ezért tartom meggondolatlannak!! Ez nem segítség csak esetleg nem kell annyit dolgoznia annak aki a pénzt utalná januárba!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*