CSALÁDOK FIGYELEM >>> RENDKÍVÜL FONTOS TUDNIVALÓK A DUPLA CSALÁDI PÓTLÉKRÓL! MINDEN CSALÁDNAK KIEMELTEN FONTOS INFORMÁCIÓK!

CSALÁDOK FIGYELEM >>> RENDKÍVÜL FONTOS TUDNIVALÓK A DUPLA CSALÁDI PÓTLÉKRÓL! MINDEN CSALÁDNAK KIEMELTEN FONTOS INFORMÁCIÓK!

ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ A RÉSZLETEKRŐL >>>

Augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Az államtitkár közlése szerint, mivel sok családnak fokozott anyagi megterhelést jelent az iskolakezdés, a kormány úgy döntött, hogy a szeptemberi családi pótlékot több mint egy héttel korábban folyósítják.

Így augusztusban a családok kétszer, a hónap elején és a hónap végén is kapnak családi pótlékot, hogy az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket időben meg tudják venni – mondta.A megszokott és várt szeptember eleji kifizetések helyett az idei évben is már pár nappal előbb: augusztus végén megérkezhet a családi pótlék.Jó hír a családoknak, hogy a cikk végén található táblázat szerint az idei évben is pár nappal korábban, már augusztus végén megérkezik majd a szeptemberi családi pótlék.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás, fogyatékossági támogatás, vakok személyi járadéka 2017. február és 2018. január hónapok között az alábbi időpontokban kerül kiutalásra. Tájékoztatásul közöljük, hogy bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 munkanap múlva megtörténik, míg postai kifizetés esetén 4-6 munkanap múlva kapják meg a kiutalt ellátást. Az ellátás utalása mindkét fizetési módnál ugyan azon a napon történik.

 

TEHÁT SZEPTEMBERBEN NEM JÖN CSALÁDI PÓTLÉK, ÍGY KELL SZÁMOLNIA MINDEN CSALÁDNAK!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek!

AUGUSZTUS 2 ÉS

Időszak Utalás napja
2017. augusztus hó 2017.augusztus 24. (postai)
2017. augusztus 25. (banki)
error: Content is protected !!