Drasztikus lépés a SPAR-tól: Eltűnik a tálcás darálthús a boltokból!

Drasztikus lépés a SPAR-tól: Eltűnik a tálcás darálthús a boltokból!

Drasztikus lépés a SPAR-tól: Eltűnik a tálcás darálthús a boltokból! A darált hús az egyik legkedveltebb alapanyag, amiből számtalan étel készíthető. A darált húst kérhetjük a hentestől, de megvehetjük tálcás kiszerelésben is. Nos ez utóbbi tűnik el a SPAR hűtőiből.
A darált húsból fasírt, töltött káposzta vagy töltött paprika, sőt többféle rakott étel is készíthető, de ez az alapja sok más mellett a quesadillának is. Közkedvelt termék, melyet szinte minden boltban árulnak, ám ahol nincs hentes, ott a hűtőben tálcás kiszerelésben kerül értékesítésre. Ezek egy részét tünteti el a polcokról a SPAR, ezzel is csökkentve a műanyagszennyezést, akárcsak az Aldi, ahol megjelentek a csomagolásmentes vásárlási lehetőségek.

Halálos baleset történt Ásotthalom mellett! >>
Megújult, még praktikusabb csomagolást kapott az 500 g-os S-BUDGET darálthús – adta hírül a SPAR a Facebookon. A vállalat ugyanis lecserélte a saját márkás sertés darált húsának csomagolását, mely ezentúl nem tálcában, hanem zacskóban lesz kapható. Az új csomagolás 70%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz, mint az elődje.

„Megújult, még praktikusabb csomagolást kapott az 500 g-os S-BUDGET darálthús! Ez már önmagában is nagyszerű hír, de ha hozzátesszük, hogy az új csomagolás 𝟳𝟬%-𝗸𝗮𝗹 𝗸𝗲𝘃𝗲𝘀𝗲𝗯𝗯 𝗺𝘂̋𝗮𝗻𝘆𝗮𝗴ot tartalmaz, mint elődje, az már egyenesen szenzációs! Ezzel is sikerült a SPAR Magyarországnak egy újabb lépést tennie a fenntartható jövő érdekében.
Új csomagolású, 500 g-os S-BUDGET darálthúsainkat megtaláljátok #INTERSPAR áruházainkban.” – szerepelt a posztban.
error: Content is protected !!