ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁS JÖN AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÁSNÁL JÚLIUS 3-TÓL! – 3000 FORINT KEDVEZMÉNYT KAP AZ ÁRAMSZÁMLÁJÁBÓL!

ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁS JÖN AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÁSNÁL JÚLIUS 3-TÓL! – 3000 FORINT KEDVEZMÉNYT KAP AZ ÁRAMSZÁMLÁJÁBÓL!

Részletek itt >>>

2017. július 3-től döbbenetes változás jön az áramszolgáltatásban! A Lidl áruházlánc betör az áramszolgáltatás piacára is, már hírül is adta a  European Supermarket Magazine.Alig pár nap múlva már indul is  a szolgáltatás, 2017. július 3-tól!

A magyar szakmai partner ehhez az EON lesz.A Lidl-Strom névre keresztelt szolgáltatás július 3-án indul.Miért örülhetünk ennek? Azért mert a Lidl Strom csakis és kizárólag  tiszta forrásból származó elektromos energiát fog Magyarországon értékesíteni és ami még fontosabb  a magyar árérzékeny fogyasztók számára, hogy olcsóbban fogják adni az áramot, mint  a magyar áramszolgáltatók!

Sokaknak biztosan érdemes lesz váltani! Emellett hitetlen, hogy 2019. január 31-ég garanciát vállalnak tarifáikra és végül, de nem utolsósorban minden új ügyfelüknek 10 eurós vásárlási utalványt adnak.

A Lidl Strom azt nyilatkozta, hogy azért választották az EON-t magyar szakmai partnerüknek, mert bennük egy megbízható társra leltek a szolgáltatásban.A Lidl-Strom mindenkinek lehetővé teszi, hogy tegyen valamit a környezet védelme érdekében.Ezzel az újdonsággal a “fenntartható gazdálkodást folytató” vállalat imázsát akarja erősíteni a Lidl.-írj a napi.hu