Előbb jön a családi pótlék és minden más ellátás! – Azonnali utalás!

MAI BEJELENTÉS! ETTŐL A NAPTÓL KEZDVE ELŐBB ÉRKEZIK MEG MINDEN CSALÁDHOZ A CSALÁDI PÓTLÉK, A FIZETÉSEK, GYES, GYET, ÉS AZ EGYÉB PÉNZEK! Tájékozódjon cikkünkből, Önt is érinti a változás!

– ITT A BEJELENTÉS! Érinti a fizetés, a családi pótlék, a szociális segély, a gyes, a gyed, a gyet és egyéb pénzek utalását is! Minden banknak, még a legapróbbnak is kötelező lesz csatlakozni hozzá, így többé nem lesznek különbségek, bármilyen utalásnak maximálisan 5 másodperen belül teljesülnie kell!

Ezek fantasztikus hírek mindenkinek >> előbb fog érkezni a fizetés, a családi pótlék, a gyes, a gyed, a szociális támogatás és minden egyéb, ami komoly segítséget jelenthet a nehéz időknek!

2019. július 1- től jöhet Magyarországon az azonnali utalás. Ezt pedig minden banknak kötelező lesz bevezetni – mondta el Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi infrastruktúrák igazgatója a FinTechRadar konferenciáján, kedden.

De hogyan is működik majd a gyakorlatban >>>>>

Alapjaiban meg fog változni a magyar bankolás és egy olyan komplex pénzmozgás indul be, amiről Magyarország és a magyar emberek eddig álmodni sem mertek. Sokszor sokmindennek gátat szab. hogy 1-2 napot is várni kell arra, hogy az egyik bankszámláról a másik bankszámlára megérkezzen a pénz. Így meg ez a fizetéseknél a családi pótléknál és az egyéb családtámogatási ellátásoknál is, ami sokszor nagyon zavaró tud lenni, ha sürgősen van szükségünk a pénzre. Ekkor jön a következő családi pótlék >>>

error: Content is protected !!