EON ügyfelek figyelem! Változás jön! Hivatalos közleményt adott ki a cég! 2018. Január 1-től mindenkinél változás jön – sokaknak tennivalójuk is van, így mindenképpen tájékozódjon! Itta közlemény!

EON ügyfelek figyelem! Változás jön! Hivatalos közleményt adott ki a cég! 2018. Január 1-től mindenkinél változás jön – sokaknak tennivalójuk is van, így mindenképpen tájékozódjon! Itta közlemény!

Tisztelt Ügyfelünk!Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal engedélyével 2017. december 31-i fordulónappal az E.ON Energiaszolgáltató Kft. beolvad az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be.A cégbeolvadást követően az E.ON Energiakereskedelmi Kft. látja el az egyetemes szolgáltatásban villamos energiát vételező ügyfeleket is, a versenypiaci ügyfelei mellett.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel érvényben lévő villamos energia egyetemes szolgáltatási szerződések változatlan formában és tartalommal, jogutódlással átkerülnek az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-hez.

Az egyesülést követően az ügyfélkiszolgálás nem változik, az eddig megszokott módon és színvonalon történik.A számlaküldés zavartalan, annak folyamatában nincs változás.

2018. január 1-től bankszámlaszámunk megváltozik. Kérjük, átutalás indítása esetén ellenőrizze a számlán feltüntetett bankszámlaszámot!

Fontos tudnivalók a fizetési módokban történő változásról:

Mindössze abban az esetben van Önnek teendője, ha egyedi átutalással vagy inkasszóval (felhatalmazó levélen alapuló beszedéssel) egyenlíti ki számláit.

Hogyan fizeti Ön számláját? Van további teendője a cégek egyesülése kapcsán?Csekken Nincs, Ön változatlanul az általunk postázott csekken fizetheti be számláját. Az EON Energiaszolgáltató Kft. által korábban kiadott csekkek 2018. január 1-jét követően is használhatóak.Csoportos beszedési megbízással Nincs, korábbi csoportos beszedési megbízása alapján, minden további teendő nélkül fizetheti számláját.Átutalással Igen. Kérjük, 2018. január 1-től a számláján található bankszámlaszámra utalja el a számláján szereplő összeget!Inkasszó útján Igen. Kérjük, figyelje majd további tájékoztatásunkat, amelyet hamarosan küldünk Önnek. Ez alapján számlavezető bankjánál az EON Energiakereskedelmi Kft. részére új felhatalmazást kell adnia, melyet kérünk eljuttatni vállalatunkhoz is!

error: Content is protected !!