Erre senki nem számított – hivatalosan is bejelentették! Meglepő változás jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL! Még idén bevezetik:

Erre senki nem számított – hivatalosan is bejelentették! Meglepő változás jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL! Még idén bevezetik:

Fontos változás jön a nyugdíjak és a családi pótlék folyósításánál! Itt vannak a részletek :

Három nagy projekt keretében 30 milliárd forint forrásból fejleszti informatikai rendszerét a Magyar Államkincstár a következő három évben – mondta Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke az MTI szerint.

A projekt keretében létrehoznak egy új nyilvántartási rendszert, amely az összes adatot tartalmazza majd a nyugdíjbiztosítási, családtámogatási, egészségbiztosítási és más szociális biztonsági ellátásokkal kapcsolatban amibe a családi pótlék is beletartozik. 

A fejlesztés az állampolgárok széles körét közvetlenül érinti, kezdve az aktív korúaktól, a családokon át, egészen a nyugdíjbiztosítási vagy családtámogatási ellátásban részesülő személyekig – vélekedett a projektigazgató.

És egy jó hír mára :

„Ha nem jó, akkor nem eszed meg, ha jó, akkor még kapsz!” – mondja Magyarország legkedvesebb konyhás nénije

Irma néni az M1 Ma Reggel című műsorában elmondta, napi négy órában dolgozik az Érdligeti Általános Iskola menzáján, így ebédidőben mindig ott van a gyerekekkel. Sőt, a szülőkkel is, hiszen közülük is többen oda járnak ebédelni. Beszélt arról is, hogy már negyven éve dolgozik menzán, azóta, hogy kislánya megkezdte az első osztályt az általános iskolában.

Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) hirdetett meg márciusában. A közétkeztetés jelentőségére fókuszáló 2018-as kampányban azokra a konyhai dolgozókra irányult a figyelem, akik sokat tesznek és tehetnek azért, hogy a tanulók elégedettebbek legyenek és szívesen fogadják, kóstolják meg azokat az ízeket, ételeket amelyekkel nem feltétlen találkoznak otthon.

error: Content is protected !!