ÉVI 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ezt elintézi a szolgáltatónál!

ÉVI 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ezt elintézi a szolgáltatónál!

A földgáz-fogyasztásért a Főgáz Zrt. jelenleg aktuális egyetemes szolgáltatási díjaihoz képest alacsonyabb, kedvezményes díjak fizetendőek, amellyel a szerződést megkötő fogyasztók éves szinten legalább 13 000 Ft-ot megtakaríthatnak. A kedvezmény mértéke a Főgáz Zrt. 2017. október 30-án érvényes egyetemes szolgáltatási díjai alapján került kiszámításra.

Az E.ON Gáz Plusz ajánlatban a földgázért elosztási területenként a következő díjak fizetendőek:

Milyen feltételekkel vehetem igénybe az E.ON Gáz Plusz ajánlatot?Az E.ON Gáz Plusz ajánlatára az alábbi feltételek teljesülése esetén lehet szerződést kötni: • A felhasználó éves földgázfogyasztása a szerződni kívánt felhasználási helyén egy naptári évben meghaladja a 2 500 m3-t. •

A felhasználó jogosult több felhasználási helyet is a szerződés hatálya alá vonni, amennyiben azok egy postai címen vannak, és összesített fogyasztásuk meghaladja az évi 2 500 m3-t. • A felhasználó a szolgáltatást egy üzleti partnerszámhoz (felhasználó azonosító) kapcsolódó felhasználási helyére vagy helyeire veszi igénybe. • A felhasználó a szerződésben érintett felhasználási helyeire nem rendelkezik nagycsaládos kedvezménnyel és előrefizetős mérővel. Az E.ON Gáz Plusz ajánlat a szerződés megkötésekor nem biztosítja a következő szolgáltatásokat: Smart mérőhöz, háztartási méretű kiserőműhöz, előrefizetős mérőkhöz kapcsolódó szolgáltatások.

Határozott, vagy határozatlan időtartamra szóló szerződést lehet kötni?Szerződéses ajánlatunk kétéves, határozott időre szól. A határozott időszak lejáratát követően, ha a szerződés felmondását sem a fogyasztó, sem a kereskedő nem kezdeményezi, akkor a szerződés határozatlan idejűvé válik.

 

error: Content is protected !!