FAGYVESZÉLY! VIGYÁZAT, A HÉTEN BEKÖSZÖNT A FAGY! FIGYELMEZTESSÜK AZ EGYEDÜL ÉLŐ IDŐSEKET! 0 FOK IS LEHET >>>

FAGYVESZÉLY! VIGYÁZAT, A HÉTEN BEKÖSZÖNT A FAGY! FIGYELMEZTESSÜK AZ EGYEDÜL ÉLŐ IDŐSEKET! 0 FOK IS LEHET >>>

A Kiderül előrejelzéséből megtudtuk: hétvége felé kissé hűvösebb, de nagyrészt száraz léghullámok áramlanak fölénk. A derült, szélcsendes helyeken emiatt már talajmenti fagyokra is fel kell készülni.Szerdán az északi és keleti területeken több órás napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül.

A nyugatabbra fekvő tájakon viszont többször lesz erősen felhős az ég, és arrafelé egy-egy jelentéktelen zápor is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű, késő este 10, 15 fok várható.Csütörtöki előrejelzés : Napos, szűrt napsütéses és zárt rétegfelhőzetű területek, időszakok egyaránt lehetnek, délen, délnyugaton várható a legtöbb felhő.

Csapadék nem valószínű. A keleties szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.-írja a met.hu.Pénteken napos, változóan felhős és tartósabban borult területek, időszakok egyaránt lehetnek. Csapadék nem valószínű. A keleties szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között várható.Szombaton napos és tartósabban borult területek is lesznek, a több napsütés északkeleten, keleten várható.Csapadék nem valószínű.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között várható. Hajnalban talajmenti fagy is előfordulhat.

Vasárnap a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. – Forrás: Kiderül.hu

Be the first to comment on "FAGYVESZÉLY! VIGYÁZAT, A HÉTEN BEKÖSZÖNT A FAGY! FIGYELMEZTESSÜK AZ EGYEDÜL ÉLŐ IDŐSEKET! 0 FOK IS LEHET >>>"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*