FIGYELEM !!! FONTOS KÖZLEMÉNY ! – Szünetel az ÜGYFÉLKAPU !

FIGYELEM !!! FONTOS KÖZLEMÉNY ! – Szünetel az ÜGYFÉLKAPU !

Karbantartás miatt szünetel az Ügyfélkapu

Szerdán este 10-től csütörtök hajnali 2-ig karbantartás lesz a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun. Ezalatt az ezek alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Az egyéni vállalkozóknak és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek februárban kell benyújtaniuk 2016-ról szóló személyijövedelemadó-bevallásukat. A határidő február 27-én jár le, az elszámolás pedig – az eddig megszokottak szerint – a 16SZJA jelű bevallás benyújtásával teljesíthető.

Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017. 02. 22. (szerda) 22:00 órától 2017.02.23 (csütörtök) 02:00 óráig karbantartás lesz. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

Tisztelt Felhasználók!

Az Ügyfélkapu és a kapcsolódó szolgáltatások (ügyfélkapus belépés, dokumentumküldés, dokumentumfogadás, azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítés) kapcsán átmenetileg fennakadások tapasztalhatóak.  Kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán.

A probléma megoldásáig szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!

Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

Forrás: 24.hu

error: Content is protected !!