Figyelem: iszonyú meleg, pusztító időjárás vár ránk, ismét riasztást adtak ki egész hétre!

Figyelem: iszonyú meleg, pusztító időjárás vár ránk, ismét riasztást adtak ki!

A Kiderül.hu számolt be arról, hogy Magyarország négy déli megyéjére adtak ki már vasárnaptól elsőfokú riasztást, ugyanis a napi hőmérséklet 25 fok felett lesz majd.

A hőmérséklet vasárnap nappal 28-33 fok között, míg este 18-23 fok közé esik majd, esőre ne nagyon számítsunk, maximum a déli, délkeleti tájakon. Az északi és északkeleti szél megélénkülhet, átmenetileg szélerősödés is előfordulhat zivatarok környezetében. A hőség hétfőn és kedden is kitart majd, lesz ahol 32-35 fokot lehet majd mérni.

Hétfőn továbbra is a napsütésé lesz a főszerep, a hőmérséklet 25 fok körül, illetve afelett alakulhat. Rövid időre előfordulhat egy-egy zápor-zivatar a Dunántúl déli peremén, illetve az Alföld déli tájain.

A kedd eleinte kevés felhővel indít majd, azonban a Dunántúlon már erőteljesebb gomolyfelhő-képződéssel lehet számolni és számíthatunk némi csapadékra is. Keleten többé, máshol kevésbé fog sütni a nap, a szél déliről, délnyugatiról egyre inkább északnyugatira fordul majd át, helyenként megerősödhet. A nappali hőmérséklet a Dunántúlon 27 és 31-35 fok között mérhető majd, ami éjszakára 16 és 22 fok közé csökken.

Szerdától Vasárnapig sem változik semmi, nagy hőség vár ránk! Aki teheti menjen vízpartra!!!

 

Be the first to comment on "Figyelem: iszonyú meleg, pusztító időjárás vár ránk, ismét riasztást adtak ki egész hétre!"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


nyolc − három =

error: Content is protected !!