FRISS! HÉTFŐTŐL INDUL A CSALÁDI HÁZ ÉS LAKÁS FELÚJÍTÁSI PÁLYÁZAT >> ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK!

FRISS! HÉTFŐTŐL INDUL A CSALÁDI HÁZ ÉS LAKÁS FELÚJÍTÁSI PÁLYÁZAT >> ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK!

Jövő héttől igényelhető kamatmentes hitel energetikai korszerűsítésekre

115 milliárd forint áll rendelkezésre családi házak, lakások energetikai korszerűsítésére és megújuló energiaforrások alkalmazására.Bernáth Tamás, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) elnök-vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán elmondta: a pénz felhasználható a többi között fűtési rendszerek korszerűsítésére, nyílászárók cseréjére, illetve megújuló energiaforrások, például napelemek, napkollektorok beépítésére.Felhívta a figyelmet arra, hogy az igénylőket az országban 442 MFB Pont várja, itt részletes felvilágosítást is kaphatnak az érdeklődők.

A hitel minimuma 500 ezer forint, maximuma magánszemélyeknek 10 millió, társasházak és lakásszövetkezeteknek pedig lakásonként 7 millió forint, a futamidő maximum 20 év lehet.Az elnök-vezérigazgató hangsúlyozta: a hitel nulla százalékos kamatozású, semmilyen más járulékos banki költsége nincs, illetve az előtörlesztésnek sincs többletköltsége.

Az önerő 10 százalék, ami szintén jóval alacsonyabb a szokottnál – tette hozzá.

Bernáth Tamás közölte: a várakozások szerint legalább 20 ezer lakást korszerűsítenek majd a hitel igénybevételével.

4 Comments on "FRISS! HÉTFŐTŐL INDUL A CSALÁDI HÁZ ÉS LAKÁS FELÚJÍTÁSI PÁLYÁZAT >> ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK!"

 1. Ovádiné Rózsa | 2018-04-04 at 09:40 | Válasz

  Szeretném megkérdezni, hogy az önerő összesen 10 % ? és 90 % finanszirozott összeg? vagy elbirálás kérdése?
  Valamint melyik hétfőtől és meddig tart?

 2. Dobi Istvánné | 2018-04-06 at 08:40 | Válasz

  Szeretném megkérdezni, hogy én vissza nem téritendő összegről is olvastam az hitelese-e vagy az nincs én úgy olvastam azok is kaphatnak 2.5 m összeget felújitásra, és hogy megkönnyitik a hozzájutást.

 3. Gloviák Józsefné | 2018-05-02 at 14:15 | Válasz

  Szeretném megtudni, hogy hol lehet a pályázathoz letölteni a megfelelő kérelmet. Több órás keresés után sem találtam rá. Nagyon érdekelne mert 1996-ban építkeztünk és nagyon ráférne a házra a nyílászáró csere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*