GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! EZT INTÉZZE EL NOVEMBER 30-IG ÉS KEDVEZMÉNYT ADNAK A GÁZSZÁMLÁJÁBÓL! MINDENKI KIHASZNÁLHATJA A LEHETŐSÉGET, ORSZÁGOS PROGRAM! MUTATJUK HOGYAN CSÖKKENTHETI A GÁZSZÁMLÁT >>>

GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! EZT INTÉZZE EL NOVEMBER 30-IG ÉS KEDVEZMÉNYT ADNAK A GÁZSZÁMLÁJÁBÓL! MINDENKI KIHASZNÁLHATJA A LEHETŐSÉGET, ORSZÁGOS PROGRAM! MUTATJUK HOGYAN CSÖKKENTHETI A GÁZSZÁMLÁT >>>

Miért jó az e-mailben érkező E-gázszámla?

Kényelmes, gázszámláját otthonról (bankkártyával vagy banki átutalással), illetve csoportos beszedési megbízással is fizetheti.***
Gyors, a számlakiállítást követően számláját az e-mail postafiókjába kapja.
Egyszerű, nem kell többet a papír alapú számlákat tárolnia, e-mail fiókjában azokat bármikor megtekintheti.
Hiteles, időbélyeggel ellátott számla.

a FŐGÁZ „Váltson egyszerű és gyors számlafizetésre, és csökkentse gázszámláját 1000 Ft-tal!” akció részvételi feltételeiről (Érvényes 2017. szeptember 1-jétől) A FŐGÁZ Zrt. 2017.szeptember 1. – 2017. november 30.között az E-gázszámlát igénylő fogyasztónak bruttó 1000 Ft-os (egyezer forintos) gázdíj jóváírást ad az alábbi feltételekkel. A FŐGÁZ Zrt-vel földgáz egyetemes szolgáltatási szerződéses jogviszonyban lévő azon ügyfeleink, akik 2017. szeptember 1. és november 30. között papíralapú számlájuk helyett E-gázszámlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásban részesülnek a 2018. január 10. után esedékes első gázszámlájukból az alábbi feltételek szerint.

A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2017. szeptember 1. előtt nem rendelkeztek FŐGÁZ E-gázszámlával.

Ha az ügyfél rendelkezik FŐGÁZ E-gázszámlával, és a jelen promóciós feltételek közzétételét követően, de a fenti promóciós időszakot megelőzően a már meglévő E-gázszámla regisztrációját/igénylését lemondja, majd a lemondást követően a promóciós időszakban újra E-gázszámlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illeti meg.

Az ügyfél akkor is csak egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásra jogosult, ha a fenti promóciós időszakban az E-gázszámlát annak igénylését követően egyszer vagy többször lemondja, majd a lemondást követően egyszer vagy többször újra E-gázszámlát igényel. Ebben az esetben az első E-gázszámla igénylést követő további E-gázszámla igénylések után az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illeti meg.

A gázdíj jóváírás további feltétele, hogy az ügyfél az E-gázszámla igénylés és a gázdíj jóváírás közötti időszakban nem mondja le a FŐGÁZ E-gázszámla igénylését és/ vagy nem kér újra papíralapú számlát, illetve nem kezdeményez csekkes befizetést.

Abban az esetben, ha az E-gázszámlát igénylő fogyasztó az E-gázszámla igénylését követően és a fentiek szerinti gázdíj jóváírás időpontját megelőzően a FŐGÁZ-zal megkötött földgáz egyetemes szolgáltatási szerződését felmondja, és nem köt más ingatlanra szerződést a FŐGÁZ-zal, abban az esetben a fentiek szerinti gázdíj jóváírásra nem jogosult.

Az egyszeri bruttó 1000 Ft-os jóváírás, az ügyfél 2018. január 10. után esedékes első gázszámlájában automatikusan, egy összegben kerül jóváírásra.

A gázszámla jóváírás csak a fenti időpont után kiszámlázott gázdíjak jóváírására használható fel, annak összege sem bankszámlára utalással, sem postai úton nem fizethető ki.

A gázszámla jóváírás másra nem átruházható, a gázszámla jóváírás készpénzre nem váltható. A gázszámla jóváírás a jelen tájékoztatónak megfelelő regisztrációhoz kapcsolt felhasználó azonosítóhoz tartozó számlából kerül jóváírásra. Amennyiben a regisztrációhoz több felhasználó azonosítót kapcsoltak, az ügyfél arra a számlájára kapja a jóváírást, amelyre az E-gázszámla regisztrációt elvégezte. Ha egy ügyfél több szerződéses folyószámlával is rendelkezik, annyiszor bruttó 1000 Ft jóváírására jogosult, ahány E-gázszámlát igényel. Az E-gázszámla hosszú távú használatával nem csak időt takaríthat meg, hanem környezetét is védi.

Forrás cikk : https://www.fogaz.hu/

Be the first to comment on "GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! EZT INTÉZZE EL NOVEMBER 30-IG ÉS KEDVEZMÉNYT ADNAK A GÁZSZÁMLÁJÁBÓL! MINDENKI KIHASZNÁLHATJA A LEHETŐSÉGET, ORSZÁGOS PROGRAM! MUTATJUK HOGYAN CSÖKKENTHETI A GÁZSZÁMLÁT >>>"

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!