HA ÖN IS GÁZZAL FŰT, AKKOR NAGYON JÓ HÍR ÉRKEZETT! ÉRDEMES MINÉL ELŐBB TÁJÉKOZÓDNI, MERT SZÁZEZREKET ÉRINT! TÁJÉKOZTATÓ ITT >>>

HA ÖN IS GÁZZAL FŰT, AKKOR NAGYON JÓ HÍR ÉRKEZETT! ÉRDEMES MINÉL ELŐBB TÁJÉKOZÓDNI, MERT SZÁZEZREKET ÉRINT!

TÁJÉKOZTATÓ ITT >>>

Az Otthon melege program továbbra is folytatódik, a gázkonvektorok cseréjére lehet beadni pályázatot szeptember 21-től. Tudtuk meg Szabó Zsolttól, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkártól.Ez alkalommal mintegy másfél milliárd forint áll rendelkezésre az elavult gázkonvektorok cseréjére, s ezt az országos keretet a lakosság arányában régiókra bontották le. Minden olyan magyar állampolgár pályázhat a támogatásra, aki rendelkezik ingatlannal, s igazolni tudja, hogy van gázkonvektora.80 százalékos az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás, egy darab konvektor cseréjére maximum 120 ezer forint adható, több készülék estén maximálisan 500 ezer forint igényelhető.Az Otthon melege program háztartási nagygépek cseréjére ez idáig hozzávetőlegesen 50 ezren pályáztak, kb. 50 százalékos arányban hűtőgépre és mosógépre.

A konvektorok korszerűbbre cseréjével jelentősen csökkenni fog a rezsije, így minden hónapban óriási könnyebbséget jelent majd az új konvekter.

error: Content is protected !!