Havi 120 ezer forintos hihetetlen pénztámogatás jött! Július 9-től már igényelhető >>>

Havi 120 ezer forintos hihetetlen pénztámogatás jött! Július 9-től már igényelhető >>>

Havi 120 ezer forintos hihetetlen pénztámogatás jött!!! Július 9-én Már igényelhető, és márciusig visszamenőleg kifizetik!!!! Mindenki megkapja visszamenőleg is a pénzt, akinek jár!Ha érintett Ön is mindenképpen igényelje! Mutatjuk hová kell benyújtani a kérvényt >>>

A Magyar Művészeti Akadémiára több mint 750 kérelem érkezett be a művészjáradék kifizetésére, és 486 a már kipostázott és jóváhagyott határozatok száma.

2018 január eleje óta igényelhető a művészjáradék, , a Magyar Művészeti Akadémia kezdeményezésére az Országgyűlés 2017 végén öntött az új, havi rendszeres juttatás bevezetéséről a kiemelkedő művészeti teljesítmények és művészi életút iránti tisztelet kifejezésére.

A járadékkérelem alapján állapítható meg juttatás, azoknak a 65. életévüket betöltött személyeknek a részére, akik rendelkeznek a törvényben meghatározott művészeti szakmai elismeréssel és ezt tudják igazolni tudják, illetve nem kapnak más, törvényben meghatározott, hasonló jellegű juttatást. Közigazgatási hatósági eljárásban történik a művészjáradék megállapítása, és az akadémia által közöltekből kiedrült, eddig csupán három esetben utasítottak el kérelmet, és az is nyilvánosságra került, hogy a beérkezett kérelmeknek közel 15 százaléka szorul(t) valamilyen hiánypótlásra.

Legkorábban 2018. március 1-től folyósítható a művészjáradék, amelynek a jelenlegi összege havonta 121 125 forint.

Egy formanyomtatványt rendszeresített a Magyar Művészeti Akadémia Titkársága, a művészjáradék igényléséhez, amely megtalálható a köztestület honlapján, minden egyéb tudnivalóval egyetemben.

Be the first to comment on "Havi 120 ezer forintos hihetetlen pénztámogatás jött! Július 9-től már igényelhető >>>"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*