Heves zivatar jön ma: >> itt csap le óráról órára – mutatjuk pontosan hol csap le 6,7,8,9,10,11,12 órakor és délután!

Heves zivatar jön ma: >> itt csap le óráról órára – mutatjuk pontosan hol csap le 6,7,8,9,10,11,12 órakor és délután!

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Az ország túlnyomó részén erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor, főként a középső és az északkeleti tájakon zivatarok is lehetnek – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki előrejelzésében.

A déli, délnyugati megyékben kiadós csapadék valószínű. Csütörtökön a nap első felében még országszerte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a kora délutáni óráktól észak, északnyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, és a délkeleti, keleti országrész kivételével már több-kevesebb napsütés is valószínű.

Tartós eső a déli órákig még többfelé lehet, majd ezt követően nagyobb területen szűnni kezd (az északkeleti megyékben már reggeltől) a csapadék. Ugyanakkor délután szórványosan záporok, elsősorban a Duna–Tisza közén zivatarok is kialakulhatnak. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon élénk lesz, majd éjszaka már nagyobb területen megerősödik a légmozgás, ami csütörtökön napközben helyenként viharossá is fokozódhat.

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 15 és 20 fok között várható, de a délkeleti megyékben ennél egy-két fokkal hidegebb is lehet.

Itt a pünkösd, megússzuk szárazon?

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken száraz, változóan felhős-napos idő jön, többfelé élénk, nyugaton erős délnyugati széllel. Melegszik az idő, napközben 18–23 fokra készülhetünk.

Szombaton eleinte sok napsütés ígérkezik egy-egy záporral, délután az északi tájakon már több helyen eshet. A délnyugati szél felerősödik, néhol viharossá fokozódik. Délután 18–25 fokig melegszik a levegő.

A jóslatok szerint az északi, északnyugati megyékben a vasárnap is hűvösebb lehet, míg délen, délkeleten 25 fok környékén alakulnak a csúcsértékek. Kevés záporra ismét északon van esély. Hétfőn már mindenhol átléphetjük a 20 fokot, délen pedig megközelítjük a 30-at is. Napos, meleg időre van kilátás, és a szél is veszít az erejéből.

error: Content is protected !!