HIHETETLEN BEJELENTÉS! 2018. MÁJUSTÓL EZEKNEK A CSALÁDOKNAK A TELJES HITELTARTOZÁSÁT ELENGEDIK!

HIHETETLEN BEJELENTÉS! 2018. MÁJUSTÓL EZEKNEK A CSALÁDOKNAK A TELJES HITELTARTOZÁSÁT ELENGEDIK!

Ez mindenkihez jusson el! MOST INDULT EL a legújabb adósságelenegdési program! Hihetetlen de igaz! Ezeknek a magyar családoknak a teljes hitelét!!! elengedik ha egyetlen feltételt teljesítenek! >Már életbe lépett! Itt van a tájékoztató >>>

HIHETETLEN BEJELENTÉS! 2018. MÁJUS 1-TŐL EZEKNEK A CSALÁDOKNAK A TELJES HITELTARTOZÁSÁT ELENGEDIK! AHOGY TELJESÍTIK AZ EGYETLEN FELTÉTELT TISZTA LAPPAL INDULNAK – LENULLÁZZÁK A HITELÜKET! ITT VANNAK A RÉSZLETEK >>>>Már életbe lépett!

A harmadik gyermek után elengedik az egész diákhitelt!

Januártól változott a diákhitel igénylésének folyamata: már nem csupán személyesen, de online is megtehetik a hallgatók. Megemelték a korhatárt, nőtt az összeg, kamatmentes lett az egyik kölcsön. További módosítások is vannak.

A hiteligénylés menüpontot kiválasztva és az üzletszabályzatokat, valamint az adatszolgáltató nyilatkozatokat elfogadva lehet online a szerződést kitölteni. Ma már nemcsak személyesen, hanem az interneten is megigényelhetik a hallgatók a diákhitelt. Mindössze a Neptun-rendszerben egy fiók és egy ügyfélkapus regisztráció szükséges hozzá.

Imre Zita, a Diákhitel Központ marketingigazgatója szerint a tavaly szeptemberben bevezetett lehetőség egyre népszerűbb. Az ügyfélkapus azonosítás magát az elektronikus aláírást jelenti, tehát egy hitelesített aláírással véglegesíti az ügyfél a szerződését – tette hozzá a marketingigazgató. Ebben az esetben a szerződés online kerül a hallgató fiókjába, amit utólag ki lehet nyomtathat és lefűzni.

Továbbra is két lehetőség közül lehet választani. A Diákhitel 1, egy szabad felhasználású kölcsön, képzési formától függetlenül bárki igényelheti, és az sincs meghatározva, hogy mire lehet fordítani. A Diákhitel 2-t azonban már meghatározott célra lehet felvenni. A kötött felhasználású kölcsön összege az adott felsőoktatási intézmény tandíjától függ, és azok a hallgatók kérhetik, akiket fizetős képzésre vettek fel. 2001-es bevezetés óta csaknem 400 ezren igényelték már valamelyik lehetőséget.

2018-tól több ponton is változik a diákhitel igénylése. A negyvenéves életkorhatárt negyvenötre emelték. A Diákhitel 1 esetében a kölcsön összege is nőtt, az eddigi ötvenezerről hetvenezer forintra, ami azt jelenti, hogy a hallgatók egy félévre akár 350 ezer forintot is kaphatnak. A Diákhitel 2 pedig teljesen kamatmentessé vált.

A diákhitel törlesztését az adómentes cafeteriaelemek közé emelte be a kormány, a mindenkori minimálbér húsz százalékának maximumáig adható a támogatás. Kérhetik azok is, akik már a törlesztési szakban vannak.

A kormány nemrég jelentette be, a diákhitellel tartozó nők esetében idén január 1-jétől az első gyermek születésénél három évre felfüggeszti a törlesztést, a második gyermeknél a felfüggesztés mellett a tartozás felét, a harmadik gyermek esetében pedig az egész tartozást elengedik.

A felfüggesztés ideje alatt a kamatterheket átvállalja az állam, így a tartozás nem nő, és ha valakinek mindkét típusú diákhitele van, akkor eldöntheti, hogy melyikre érvényesíti a kedvezményt. Az intézkedés több mint százezer embert érinthet.

error: Content is protected !!