Hosszú hétvége 2019

Hosszú hétvége 2019

Az idei év vége, és a következő év eleje kedvezni fog a pihenni vágyók számára, mivel 2018 december 29., és 30 hétvégi nap, December 31., és január 1. ünnepnap, ezért egy négy napos hosszúhétvége következik majd. A legközelebbi ilyen a tavasz elejére datálható, Március 15-e pénteki napra esik, így 3 napunk lesz kikapcsolódni az ezt követő hétvégét beleszámítva.

Ezután húsvétkor jön egy újabb 4 napos pihenő, április 19. nagypéntek munkaszüneti napnak minősül, jön a hétvége, majd a húsvéthétfő. Május elseje egy szerdai napra esik, azonban nyár elején a június 10-i pünkösdhétfő az előtte lévő hétvégével együtt egy 3 napos hosszú hétvégét biztosít. Augusztus 20. keddre esik lesz, szombattól keddig pedig lesz egy négynapos hosszú hétvége. Október 23. keddre esik, november 1. pénteken lesz, mi azt jelenti, hogy egy 3 napos hosszú hétvégére készülhetünk.

December 24. kedd lesz, 27. pedig péntek, szóval egymást követő hat nap tesz ki majd számunka egy hosszú hétvégét.

Lesznek azonban szombatok, amelyeken bizonyos napokat le kell majd dolgoznunk, december 24-ét abban a hónapban, 7-én, valamint december 27-ét pedig december 14-én kell majd ledolgozni. Augusztusban vár ránk egy munkaszüneti nap, 19-e (hétfő), ezt augusztus 10-én dolgozzuk majd le.

Munkaszünetek és ünnepnapok 2019

error: Content is protected !!