HÚSVÉTI TÁMOGATÁS RÁSZORULÓKNAK, CSALÁDOKNAK, IDŐSEKNEK, EGYEDÜLÁLLÓKNAK!

HÚSVÉTI TÁMOGATÁS RÁSZORULÓKNAK, CSALÁDOKNAK, IDŐSEKNEK, EGYEDÜLÁLLÓKNAK!

FELBECSÜLHETETLEN SEGÍTSÉG LEHET AZ ÜNNEPEK ELŐTT!

Tájékozódjon, mert lehet, hogy eddig még nem is hallott róla! Itt vannak a részletek!

További információk itt  >>>>

Több autót megpakoltunk gyümölcsökkel, sonkákkal, szalámikkal, csokikkal, ünnepi édességekkel, majd osztó körútra indultunk.

Elsősorban szegény (kirekesztett), rászoruló, sérült gyerekeket nevelő családokat, közösségeket látogattunk meg. Volt is nagy öröm!

Sajnos sok olyan helyen voltunk, ahol nélkülünk a húsvét ugyanolyan terhelt / üres lett volna, mint a többi nap, amikor a létért folyik a küzdelem.
Segítsünk EGYÜTT a környezetünkben élő rászorulóknak!

HÚSVÉTI TÁMOGATÁST MOST IS KÉRHET >> MUTATJUK A RÉSZLETEKET >>>

Adománykérés, adomány leadás: INGYENESEN!

Fontos!
A segítséget kérők számára személyesen tudunk adományt adni! Csomagot postán nem tudunk küldeni, főleg azért, mert: 1. a postaköltséget a kérőnek kellene állnia, 2. 1-1 adomány pénzbeni értéke nem éri meg a postázást, 3. a segítő adományokat a segélykérők maguk választják ki.

A Centerke címe:
6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes csapata egész évben emberfeletti erővel igyekszik minden rászorulón segíteni. A lelkes alapítványosok élelmiszerosztásokkal, ajándékválogatóval, postai adományküldéssel is próbálják kielégíteni a segítségért ezrével jelentkezők népes sorát. Naponta 200 telefon, e-mail, postai levél érkezik be az alapítványhoz, a segítő kapacitás ennél jóval kisebb. A szervezet által működtetett Centerke Adományozó Központ nem csak az ünnepek idején, hanem egész évben segíti a nélkülözőket, segítségre szorulókat.

“Nem tudunk mindenkinek segíteni, de mindenki tud segíteni valakinek” jelmondattal Rácz Anett alapítványi elnök szerint sokan még mindig elszigetelődve élnek, nélkülöznek, éheznek, de kis odafigyeléssel mindenkinek juthat segítő kéz. A Mátrix Közhasznú Alapítvány Szegeden a Centerke Adományozó Központ révén évente tízezernél több adomány kiosztásával segíti a nélkülözőket. Az élelmiszer adományozás a szegénység visszaszorításában nyújt segítséget, illetve az ünnepeket teszi gondtalanabbá.

Mi is az a Centerke?!
Mi az a Centerke Adományozó Központ?! A 2003 óta működő MÁTRIX Közhasznú Alapítvány szegénység visszaszorításáért küszködő támogatói rendszere. Ruhát, cipőt, egyéb használati tárgyakat, élelmiszert juttatunk el a rászorulókhoz, teljesen INGYEN.

A támogatást felajánlók leadott adományaik révén segítik, hogy még több rászoruló egyén, család, közösség kaphasson élete megkönnyítéséhez nélkülözhetetlen segélycsomagot, adományt (cipőt, ruhát, kabátot, élelmiszert, életminőséget javító használati tárgyakat, babakocsit, kiságyat, és sok – sok egyéb dolgot).Forrás : centerke.hu

Kérem ossza meg Ön is, hogy a lehető legtöbben tudjanak róla, hátha így sokkal több embernek segíthet a támogatás! Köszönjük!

error: Content is protected !!