HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PÁLYÁZAT 2017! ITT A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS! KÉSZÜLJ MÁR MOST, MERT PILLANATOK ALATT ELFOGY A PÉNZ!

HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PÁLYÁZAT! ITT A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS! KÉSZÜLJ MÁR MOST, MERT PILLANATOK ALATT ELFOGY A PÉNZ!

Támogatás igénybevételére jogosultak köre : Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyar adóazonosító jellel és magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot.

Támogatható tevékenységek köre:

Jelen pályázati kiírásra személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép (hűtő/fagyasztó készülék, vagy mosógép/mosó-szárítógép) cseréjére nyújtható be pályázat. Egy személy több pályázat benyújtására akkor sem jogosult, amennyiben több bejelentett lakóhellyel rendelkezik. Jelen alprogram keretében kizárólag a pályázati portálon található.

„Regisztrált kereskedők listáján” szereplő kereskedőtől beszerzett alábbi háztartási nagygépek egyikének cseréjéhez nyújtható támogatás: Hűtő vagy fagyasztó készülék:

• hűtőszekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy

• kombinált hűtőszekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy

• fagyasztószekrény cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára, vagy

• fagyasztóláda cseréje új, energiatakarékos hűtőszekrényre, vagy kombinált hűtőszekrényre, vagy fagyasztószekrényre, vagy fagyasztóládára. Mosógép vagy mosó-szárítógép:

• elöltöltős mosógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy mosó-szárítógépre, vagy

• felültöltős mosógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy mosó-szárítógépre, vagy • mosó-szárítógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy mosó-szárítógépre.

Támogatható (elszámolható) költségek meghatározásának szabályai :

Kizárólag a pályázati portálon megjelenő „HGCS hűtő és fagyasztó készülék katalógusban”, vagy „HGCS mosógép és mosó-szárítógép katalógusban” szereplő termék beszerzéséhez nyújtható támogatás. Kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” szereplő kereskedőtől vásárolt termékre nyújtható támogatás. Figyelem! Támogatói Okirat nélkül illetve nem a pályázati kiírás feltételei szerint megvásárolt háztartási nagygép vételárához utólagosan nem vehető igénybe támogatás!

A pályázattal elnyerhető támogatás A vissza nem térítendő támogatás mértéke és aránya:

A „HGCS hűtő és fagyasztó készülék katalógusban”, valamint a „HGCS mosógép és mosó-szárítógép katalógusban” szereplő készülék beszerzése esetén a támogatás mértéke a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50 százaléka, de legfeljebb:

• A+ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 25.000 Ft/ háztartási nagygép;

• A++ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 40.000 Ft/ háztartási nagygép;

• A+++ kategóriájú nagygép beszerzése esetén 45.000 Ft/ háztartási nagygép.

A támogatást a miniszteri döntés után, a Támogatói Okirat kézhezvételét követően lehet igénybe venni a készülék megvásárlása alkalmával. A gépvásárláshoz biztosítandó saját forrást a Pályázó a háztartási nagygép vásárlásakor, a kereskedőnek köteles kifizetni. 7. A nem támogatható (nem elszámolható) költségek köre A Támogatói Okirat kiállítását megelőzően megvásárolt háztartási nagygép beszerzési ára, valamint a támogatott készülék házhozszállítási illetve beüzemelési díja nem támogatott költség, azonban a régi készülék átvételéért és elszállításáért a kereskedő nem számíthat fel díjat.

2 Comments on "HŰTŐCSERE, MOSÓGÉPCSERE PÁLYÁZAT 2017! ITT A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS! KÉSZÜLJ MÁR MOST, MERT PILLANATOK ALATT ELFOGY A PÉNZ!"

  1. Deákné Mészáros katalin | 2017-08-23 at 12:10 | Válasz

    A lecserélendő háztartási gépnek hány évesnek kell lennie?

  2. Vadász László | 2017-12-27 at 20:33 | Válasz

    Meddig lehet pályázni mosógép cserére?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*