Hűtőgép csereakció 2017 – Media Markt hűtőgép csereprogram >>> Feltételek:

Hűtőgép csereakció 2017 – Media Markt hűtőgép csereprogram >>> Feltételek:

A Media Markt mindent cserél mindenre!

A Media Markt akciójában bármilyen régi műszaki kacatot beszámítanak bármilyen új készülék vásárlásába. Régi kenyérpirítójával az új hűtőgép, ócska modemjével az új televízió ára lesz alacsonyabb.

Hozza vissza megunt vagy ócska készülékét és nézze meg mennyit ér, ha újat vesz! Egy régi rádió, kenyérpirító, vasaló lehet, hogy 1000, de az is lehet, hogy 30.000 forint kedvezményt jelent! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb ajánlatunkat.

Az akció másik előnye, hogy környezetkímélő kampányban rámolhatja ki ócskaságait, amiket még lomtalanításkor sem vittek el. A Media Markt szakszerűen kezeli a feleslegessé vált gépeket, újrahasznosításra küldve belőle, amit lehet.

A vásárló kétszeresen is jól jár. Pénzt kap használaton kívüli vagy régi, magas fogyasztású készülékéért, és kedvező energia besorolású, új gépet vehet az értékén. Egy energiatakarékos géppel a korábbi eszköz éves fogyasztásának legalább a felét megtakaríthatja.

A 2013. július 7-ig tartó akcióban a hűtőgéptől a tűzhelyig, a mosogatógéptől a porszívóig, a táblagéptől a laptopig, a mobiltelefontól a televízióig, a rootertől a fényképezőgépig, egész sor készüléket talál a Media Markt katalógusában!

Be the first to comment on "Hűtőgép csereakció 2017 – Media Markt hűtőgép csereprogram >>> Feltételek:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*