Így adnak pénzt mostantól TETŐCSERÉRE, TETŐJAVÍTÁSRA, CSEREPEK CSERÉJÉRE >>>

Így adnak pénzt mostantól TETŐCSERÉRE, TETŐJAVÍTÁSRA, CSEREPEK CSERÉJÉRE >>>

Hihetetlen de igaz! Tetőcserére, tetőjavításra is adnak támogatást! 100%-os támogatás, nem kell soha visszafizetni és nem kell hitelt sem felvenni! Erről a lehetőségről SZINTE SENKI NEM TUD! Idén is segítenek!

ELKÉPESZTŐ TÁMOGATÁST INDÍTOTTAK! INGYEN TETŐCSERE, TETŐJAVÍTÁS A VÖRÖSKERESZTTŐL! NAGYON SOKAN FOGNAK ÖRÜLNI ENNEK A TÁMOGATÁSNAK! ÓRIÁSI SEGÍTSÉG LESZ! RÉSZLETEK ITT :

A nyári jégverés károsultjain segít a Vöröskereszt!Negyven, a nyári jégverés által sújtott megyaszói háznak lesz újra teteje a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete segítségével, amely hétfőn több mint 7300 négyzetméternyi, egyedi méretre szabott trapézlemezt és azokhoz való kiegészítőket osztott szét a legnagyobb károkat elszenvedő családok között.Tájékoztatásuk szerint az elmúlt hetekben minden olyan ingatlant felmértek, amelyre új tetőt kell húzni.

A mostani, 12 millió forint értékű adományt szeptember utolsó hetében újabb követi, akkor 183 család kap majd élelmiszer- és tisztítószercsomagot, több mint egymillió forint értékben.A zivatarral érkező jégeső június közepén fél óra alatt hatalmas rombolást végzett a településen. Korábban az Ökumenikus Segélyszervezet is segítette tetőfedőanyaggal a vihar- és jégkárokat szenvedett községet. – írja a hirado.hu.

Augusztus utolsó 2 hete pusztítóbb volt, mint valaha!A két hétben csaknem 1,45 milliárd forint kárt okoztak a viharok, 16 500 kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz – írta a Mabisz.Kiemelték, hogy a biztosító társaságokhoz az augusztus 10-13. közötti viharkár miatt kedd reggelig több mint 8500 kárbejelentés érkezett, a becsült kárérték megközelíti a 850 millió forintot.

A közlemény szerint a múlt heti viharok is illeszkedtek abba az elmúlt éveket is mind jobban jellemző tendenciába, hogy egyre koncentráltabban alakulnak ki Magyarországon extrém időjárási helyzetek, gyakran lokális viharok formájában, egy-egy kisebb területen idézve elő súlyos károkat.

A múlt hétvégén a legsúlyosabb károk Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyében történtek. A települések közül Szombathely, Sárvár, Zalaegerszeg és környéke volt leginkább érintett.

7 Comments on "Így adnak pénzt mostantól TETŐCSERÉRE, TETŐJAVÍTÁSRA, CSEREPEK CSERÉJÉRE >>>"

 1. Rajkiné széles adrienn | 2018-04-07 at 17:56 | Válasz

  Jo napot tetőcserére szeretnék pályázni hol lehet s hogyan.köszönöm.

 2. Juhász Lászlóné | 2018-05-05 at 13:43 | Válasz

  Örömmel olvastam a tetöcserép javitásra cserére vonatkozo visszanem téritendő támogatást.Nyugdijas vagyok és nagyonszeretném a tetöcserét mert beázik.Hogy kell igényelni.

 3. Horváth Lászlóné | 2018-05-17 at 09:53 | Válasz

  Üdvözlöm. Érdeklődnék a tetőcsere pályázatról, bővebb információt kérhetnék elérhetőséget?

 4. Dné Tünde | 2018-05-29 at 06:12 | Válasz

  Én is érdeklődnék a tetőcsere programm után, kinél és hol lehet rá jelentkezni, éreklődni?Győr melletti ingatlanról lenne szó.

 5. Szepesi Lászlóné | 2018-06-17 at 18:35 | Válasz

  Érdeklődnék a tetőcsere program után. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet igényelni és milyen feltételekkel? Családiházról lenne szó. Válaszukat előre is köszönöm!

 6. Pintér Lajosné | 2018-07-05 at 18:16 | Válasz

  Családi házon tetőt szeretnénk cserélni,Dombóvárhoz közeli községben. Hol lehet pályázni, és milyen feltételek mellet?

 7. lajos németh | 2018-10-05 at 13:15 | Válasz

  Családi házon síkpala tető van , 1986 ban készült , hol ,kinél ,hogyan lehet a cserére pályázni?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*