Ilyen lesz a hétvégi időjárás – … Kérlek oszd meg >>>

Ilyen lesz a hétvégi időjárás – … Kérlek oszd meg >>>

ILYEN LESZ A HÉTVÉGI IDŐJÁRÁS >> NEM FOGSZ ÖRÜLNI HA EZT ELOLVASOD!

Szombati előrejelzés >>>

Szakadozott felhőzet érkezik, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Szórványosan várható zápor, keleten néhol zivatar is lehet. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökés is valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.

Ma délelőtt jellemzően gyengén fátyolfelhős, napos idő várható, emellett északon néhol gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék nem alakul ki.  Délután az ország középső részén kissé megnövekszik a felhőzet, míg máshol továbbra is csak kevés felhő zavarhatja a sok napsütést. Csapadék nem alakul ki. Gyenge, mérsékelt lesz a változó irányú légmozgás. Kora délután 21, 26 fok közé melegszik a levegő.

Szombaton kezdetben északnyugat felõl erõsen megnövekszik, majd a nap második felében ismét csökken a felhõzet. Szórványosan számíthatunk záporokra, keleten néhol zivatar is elõfordulhat. Élénk lesz az északnyugati szél. 23, 29 fokra melegszik a levegõ.

Vasárnap a többnyire gyengén felhõs ég mellett többórás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Hétfõn a változóan felhõs mellett többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínû. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. 24, 29 fokra számíthatunk. Kérlek oszd meg másokkal is >>>

error: Content is protected !!