INGYEN KENYÉR OSZTÁS >>> NEKIK EZENTÚL INGYEN LESZ A JÓ MINŐSÉGŰ FEHÉR KENYÉR!

INGYEN KENYÉR OSZTÁS >>> NEKIK EZENTÚL INGYEN LESZ A JÓ MINŐSÉGŰ FEHÉR KENYÉR!

A Magyarok kenyere programban több tízezer, szülei nélkül élő gyermek, valamint hajléktalanok is jó minőségű fehér kenyérhez juthatnak.A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Magyarok Kenyere program jótékonysági kezdeményezés keretében 2017-ben is a Kárpát-medence magyarlakta részein élő segítőkész adományozóktól nemzeti összefogással búzát gyűjt.

A Pest megyei búzagyűjtő napot idén Ócsán, a Polgármesteri hivatal és a Református templom közötti téren rendezik meg 2017. július 29-én 9 órától.Még többen, de ne többet adjanak – röviden így is összefoglalható a Magyarok Kenyere program szervezőinek célja.

A búzaadományok mennyisége ugyanis már elérte azt a szintet, amivel megsegíthetik a rászorulókat, ám jó lenne, ha a jótékonykodásban a mostaninál is nagyobb számban vennének részt a gazdák. A programmal több tízezer, szülei nélkül élő gyermek, valamint hajléktalanok is jó minőségű fehér kenyérhez juthatnak.

A Pékszövetség szerint jó lenne, ha a magas minőség a boltokban kapható olcsóbb kenyerek esetében is jellemzővé válna, amiért saját nyári akciójukkal próbálnak tenni. – Forrás : hirado.hu

error: Content is protected !!