INGYEN TELEFONÁLÁSI LEHETŐSÉG JÖTT MAGYARORSZÁGRA MOBILRA. INTERNET NÉLKÜL IS MŰKÖDIK! EZT IMÁDNI FOGOD!

INGYEN TELEFONÁLÁSI LEHETŐSÉG JÖTT MAGYARORSZÁGRA MOBILRA. INTERNET NÉLKÜL IS MŰKÖDIK! EZT IMÁDNI FOGOD!

Figyelem! Vadiúj ingyen telefonálási lehetőség érkezett Magyarországra! Mobillal telefonálhatsz teljesen ingyen internet nélkül!Internetalapú telefonálás, internet nélkül, és ráadásul ingyenes is. Ez a Blee.

Az applikáció lényege, hogy a letöltés és a programon belüli regisztráció után az általad kiválasztott Blee-s számra irányuló, külső hálózatból érkező hívások automatikusan töltik az egyenleged. Egyfajta újrahasznosítási rendszer ez, ahol az elhasznált percekből ismét lebeszélhetők lesznek.

A fogadott hívások másodperc alapú egységekben kerülnek jóváírásra az egyenlegedhez, 5 perc hívás fogadásáért, 1 percet beszélhetsz nem Blee-s számmal, legyen az nemzetközi mobil vagy belföldi vonalas. Minden felhasználó rendelkezik egy meghívókóddal, amivel szintén növelhető a lebeszélhető kredit.  A jutalomkreditekért csak annyit kell tenni, hogy a meghívott az üzenetben szereplő kódot a Profiljában található Meghívók kezelése menüben beváltsa.

  • Ami az egyik legzseniálisabb újítás ennél az alkalmazásnál, hogy nincs szükség arra, hogy mindkét felhasználó az applikáció birtokában legyen. A mobilegyenlegedet egyáltalán nem érinti az alkalmazással indított hívás, ha a belépés után megadod a hívni kívánt számot, majd a tárcsázógomb hosszanti megnyomásával a Behívó gombot választod ki.

A legtöbb hasznát valószínűleg külföldön vesszük majd az appnak, az ingyenessége és az internettől való függetlensége miatt. Androidra itt töltheted le, iPhone-ra pedig itt.

error: Content is protected !!