ITT A MAGYAR FÉRFI LEVELE A NAV-NAK, AKI VISSZAKÉRI AZ ADÓJÁT, MERT NEM ARRA KÖLTIK AMIRE KELLENE!

ITT A MAGYAR FÉRFI LEVELE A NAV-NAK, AKI VISSZAKÉRI AZ ADÓJÁT, MERT NEM ARRA KÖLTIK AMIRE KELLENE!

 

Szentesi Kálmán, egy magyar férfi írt levelet a NAV-nak, amelyben azt kéri tőlük, hogy fizessék vissza neki az az adót amit  a fizetéséből vontak le éveken keresztül, ugyanis nem arra költik a pénzt amire kellene, mára már  a közpénz elveszítette közpénz jellegét.Véleménye szerint az állam nem jól használja fel az állampolgárok befizetett adóját!

Szentesi kitalált egy számítási módszert: kiszámolta, hogy a 2015-ös adójogszabályok alapján mennyit fizetne egészségbiztosítási hozzájárulásként, ha önadózó lenne. Mivel egészségügyi ellátásra továbbra is igényt tart, ezt nem kéri vissza, minden mást viszont igen.-írja  a 444.hu

Szentesi Úr azt is megírja levelében, hogy az ő általa kitalált számítási mód nem állja meg a helyét, akkor a NAV legyen szíves és tájékoztassa arról, hogy a továbbiakban, milyen módon és az adóbevallás mely részében kell jeleznie, hogy többé nem járul hozzá ahhoz, hogy az általa befizetett adó elveszítse közpénz jellegét.

Szentesi Úr így nyilatkozott a 444.hu-nak :

Ez a pénz a miénk

„A legfontosabb üzenet az, hogy fogjuk már fel, hogy ez a pénz a miénk. Amit most ellopnak, azt nem valami felhőből lopják el, hanem ez az a pénz, amit mi befizetünk. Ha sikerülne az emberekkel megértetni, mi a közpénz, akkor lenne esély arra, hogy igazi fordulatban gondolkodjunk.”

A levélben ezt így fogalmazza meg:

„Hadd tegyem ezt egyértelművé: a most vitatott összeg teljes egészében az enyém. Az én fizetésem, amelyért kizárólag én dolgoztam meg. Az egészért. Nem csupán a nettójáért, ahogy azt ma magyarok tömegei gondolják, akiket ezáltal meg lehet vásárolni egy csekkre nyomtatott 3890 forintos rezsicsökkentéssel. Az egész az enyém

Be the first to comment on "ITT A MAGYAR FÉRFI LEVELE A NAV-NAK, AKI VISSZAKÉRI AZ ADÓJÁT, MERT NEM ARRA KÖLTIK AMIRE KELLENE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*