Januári szerelmi horoszkóp minden jegynek – A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép …Olvasd végig,izgalmas dolgok fognak történni

Januári szerelmi horoszkóp minden jegynek – A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép …Olvasd végig,izgalmas dolgok fognak történni

Kos

Páros: szívügyek téren a kockázat komoly sikert hoz neked sőt, nektek! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, legyen az egy átlagos hétköznap vagy egy pihentető hétvége. Vigyél haza új ötleteket, trükköket és próbáld ki ezeket rajta! Kerüld messzire a szerelmi háromszögeket.

Páratlan: érthető, hogy egy tökéletes, kifogástalan férfi után vágyakozol, aki a tenyerén hordoz. Mostanában ez a típus elkerült? Netán picit magasra tetted a mércét? Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Bika

Páros: fura érzések, izgalmat keltő vágyak, remek gondolatok tobzódnak benned, ám ez akár féltékenységhez is vezethet, ha partnered nem érti az indíttatásodat. Lehetsz szenvedélyes, ám ne máshol keress magadnak örömforrást, csakis otthon! Ne lépj át erkölcsi és etikai határokat.

Páratlan: januárban ki kell mozdulnod otthonról, a szerelem nem jön házhoz. Neked kell új utakat és helyeket felfedezned, s nyíltan vállalni, kit keresel, mire vágysz! A szerelmet fel kell kutatnod, ráadásul komoly esély egy ismeretlen társaságban vár rád. Sok sikert!

Ikrek

Páros: az újesztendő rákényszerít arra, hogy tisztázd érzéseidet, félelmeidet vagy esetleges nézeteltéréseidet partnereddel. Ha magad nem kezdeményezed ezt, majd átsöpör ennek szele az életeden. Fontos, hogy átgondold, mi jó neked, és mi nem az. Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól!

Páratlan: a párkereső Ikreknek remek lehetőségeket kínál január hava. Ha van bátorságod ismeretlen terepre lépni, akkor a sikered garantált. Regisztrálj párkeresőbe, menj vak randira, csatlakozz tematikus csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted.

Rák

Páros: egyáltalán nem baj, ha picit szókimondóbb leszel, amin persze kedvesed biztos meghökken, ám végül eléred a célodat. Akár vita is kialakulhat köztetek, ám tiszta vizet önthettek a pohárba, az őszinteség mindenre gyógyír lesz. Légy nyílt, de ne légy mogorva.

Páratlan: nem leled a szerelmet? Pedig nagyon vágysz már erre az érzésre, az őszinte viszonzásra, és legfőképpen az elköteleződésre. Állj meg kicsit, talán épp az a probléma, hogy túlpörgeted magad, és irreális álmokat kergetsz. Ne viselj szemellenzőt, légy nyitott mindenre, s ez meghozza az igazit.

Oroszlán

Páros: feszül benned a vággyal kevert heves szenvedély? Szeretnél romantikázni, hozzábújni a másikhoz, és olyasmit tenni, amit eddig sosem? Ez kétoldalú dolog, szeresd, s most biztosan viszontszeret. Kedvesed sokat tesz januárban azért, hogy elbűvöljön. Élvezd ezt az időszakot.

Páratlan: többen is azon dolgoznak, hogy behálózzanak téged, ám biztos, hogy eleinte mindenkinek kiadod az útját. Január második felében azonban betoppan valaki, aki egy pillanat alatt lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja, a szerelem pedig magával ragad.

Szűz

Páros: Jelentős döntések, s akár drámai átalakulások is fűszerezhetik ezt az időszakot. Fontos, hogy ne álld útját ezen történéseknek. Csak hagyd, hogy a sors megmutassa, min változtass a jobb körülmények elérése érdekében. Ha kell, akkor ideje kimondani: köszönöm, vége! Ha pedig módosítani kell, ideje elkezdeni.

Páratlan: A Bakban járó Szaturnusz átmenetileg gátat állít eléd, később a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően hirtelen több lehetőség is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, kivel randizz, kinek mondj igent, kit válassz… Csak hallgass a szívedre!

Mérleg

Páros: Ideje egyértelműen kinyilvánítani, mennyire szereted a kedvesedet, s ha volt is kétsége vagy épp hiányérzete mostanság, januárban nem lesz, hisz te mindent megteszel ennek a messzire űzéséért. A saját vágyaidat összhangba tudod hozni kedvesed reményeivel, s amit adsz, azt kapod vissza.

Páratlan: Ha magányosan kezdődött el a 2018-as esztendő, akkor január hava a csodák házának kapuját nyitja ki előtted. Sokan megtalálnak bókjaikkal, s a 17-i Újhold meghozhatja a nagy áttörést. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Skorpió

Páros: az év eleje kiemelkedően kedvező körülményeket biztosít az örömteli pillanatok teljes átéléséhez, így pedig a szerelem és az elégedettség egyaránt jelen lesznek mindennapjaidban. Kapcsolatod jó irányba és jó ütemben halad előre, s ha adódtak is bonyodalmak mostanság, azok rendeződnek.

Páratlan: Váratlanul toppanhat be életedbe a szerelem, akár egy régi ismerősből vagy barátból is válhat remek partner. Engedd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled. Megérint a szerelem illata, íze, hagyd, hogy valaki a tenyerén hordozzon, figyeljen rád és elbűvöljön.

Nyilas

Páros: január elején bonyodalmak nehezíthetik a mindennapokat, mintha teljesen elbeszélnétek egymás mellett a kedveseddel, igaz? Türelemre és nyugalomra lesz szükség, ne kapkodj, ne kételkedj, viszont bízz a megérzéseidben. A hangulatod ingadozása feszültséget okozhat, erre tudatosan figyelj.

Páratlan: Az év elején nem leszel lendületben, bár a munkád vagy a tanulás igencsak lefoglal. Jó lenne hozzábújni végre valakihez? Ám nem leled a vágyott kedvest? Ami késik, nem múlik, s bár eleinte adódik pár flört, a hónap utolsó napjaiban gyorsan fordulhat a kocka.

Bak

Páros: összességében kellemes hatásokat rejt január hava. Vegyülhet ebbe némi egyhangúság, ugyanakkor tudod, nincs is most szükség a felhajtásra és a túlzott szenvedélyességre. Egyszerűen csak bújj oda kedvesedhez, öleld meg, és mondd el, mit tervezel 2018-ra!

Páratlan: Az év eleje a párkereséssel telik, nagyon szeretnéd a boldogság ezen formáját bevonzani életedbe. Egyéjszakás kalandok biztos akadhatnak, ám nem erre vágysz… 15-e után hirtelen következhet be áttörés. A Nagy Ő meglepően közel van, nézz körbe…

Vízöntő

Páros: Látványosan növekszik benned a szenvedély, imádni fogod az év elejét, mert a kinti hideggel ellentétben a házon belül forróság uralkodik. Ez a lángolás viszont egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. Mit fogsz tenni?

Páratlan: Ahogy Te keresed őt, Ő is keres téged, s ez a találkozás végre a legjobb helyen és a legjobb időben jöhet létre. Lépj ki a függöny mögül, menj bele minden fura helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz az egyetlen dolgot, amiben hibázhatsz, ha nemet mondasz valakinek.

Halak

Páros: A kételyek és viták azonnal válaszokat és rendezést követelnek, ez pedig értelemszerűen jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ne futamodj meg az őszinteség és a nyíltság elől, mondd el mi bánt, s mire vágysz. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok.

Páratlan: Minden adott ahhoz, hogy megleld azt, akit oly régóta keresel. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, hagyd, hogy a külvilág segítségedre siessen, és rámutasson arra, kire lehet igazán szükséged. A sikere minden merész Halak jegyűnek garantált.forrás cikk:http://asztrohoroszkop.hu

error: Content is protected !!